:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 143
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът притеснен за Мариян

Състоянието на Мариян Христов е разтревожило треньора на "Волфсбург" Ерик Геретс. В контузеното коляно на българския национал продължава да се събира вода и това е възпрепятствало участието му в последната контрола на отбора в Ла Манга (Исп). "Вълците" направиха 2:2 с "Базел" (Швейц), а белгийският треньор на немците заяви, че е имал намерение да пусне Христов поне за едно полувреме. Болките, които изпитвал българинът, обаче попречили това да стане и Геретс допълни, че е много разтревожен от ситуацията. Както е известно, друг основен футболист от халфовата линия на "Волфсбург" - аржентинецът Андрес Д'Алесандро, също е контузен и Геретс е изправен пред сериозен проблем в избора на полузащитници.

Другият българин в отбора - Мартин Петров, игра само през II част на контролата с швейцарския тим. Той замени на почивката Марко Топич, който бе отбелязал първия гол в мача. Автор на второто попадение за отбора от града на "Фолксваген" бе Томас Ритер.
420
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД