:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НБА

Китаец е любимец N1 на феновете

Центърът на "Хюстън" Яо Мин е фаворит на публиката за участие в мача на звездите от НБА. Китаецът (223 см) има преднина от 70 000 гласа пред Шакил О'Нийл ("Маями") и Кевин Гарнет ("Минесота"). Във вота на зрителите следват топреализаторът на "Хюстън" Трейси Макгрейди и Кобе Брайънт ("Лейкърс"). Феновете могат да гласуват до 23 януари, а резултатите ще бъдат обявени на 3 февруари. Шоуто на НБА е на 20 февруари в Денвър.

В същото време Кобе Брайънт си изкълчи глезена и напусна терена още в I четвърт на мача на неговия "Лейкърс" срещу "Кливланд" (98:94). Другите резултати: "Хюстън" - "Ню Джърси" 94:85 (с прод.), "Сакраменто" - "Юта" 107:93.
1
502
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Януари 2005 17:21
Сега гледах на повторение мача Сан Антонио с Далас, победа за СА.

Тим Дънкан и компания срещу Дирк Новицки и Майкъл Финли.
Много силно начало, почти без грешки. Чак в края на мача грешките се увеличиха. Далас с по-силен шут от разстояние, а СА по-резултатни по-близо до коша. Новицки добре опазен - 0 точки през първата четвърт и въпреки, че завърши с много точки, може би най-много от всички играчи, имаше много брак в стрелбата му. Точно обратното за Тим Дънкан - постоянно силен, не се напъва, когато трябва и когато не трябва и в резултат, хем много точки, хем отбора му печели отново. Това им харесвам на СА - колективната игра и лиспата на консуматорско отношение на определени играчи. 2-3 минути преди края на мача СА водеха с 12 точки, но се поотуснаха, според мен нарочно, за да стане срещеат по-интересна, и позволиха на Далас да намали до 3 точки в последната минута на мача. В общи линии от отборите, които съм гледал този сезон, с най-добро мнение съм именно за Сан Антонио.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД