:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СДС се опъна на нов посланик в Беларус

СДС възропта срещу решението на кабинета и президента за изпращане на посланик в Беларус. Сините са недоволни още, че жълтият депутат Петко Ганчев е получил указ за Минск. "Беларус е доказвала своята непривързаност към демокрацията, а с изпращането на посланик правителството изразява подкрепа за Александър Лукашенко", смята Николай Младенов.

Той цитира пресата от 2002 г., че Ганчев е приел делегация на Партията на сръбското единство. "След това същите хора бяха обвинени като политически инспиратори на убийството на Зоран Джинджич", обясни възраженията на СДС Младенов.

Ганчев отвърна, че това са измислици на хора, които търсят сензации, за да присъстват в публичното пространство. "Не може страната ни да пази замръзнали отношения със страни, където има режими, които в някаква степен не са демократични или не се одобряват от ЕС", твърди той.
4
1024
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
03 Март 2005 05:04
СДС като не могат да прозведат новини, вдигат шим около себе си, за да ги забележат избирателите.
Персоната на Лукашенко не може да бъде повод Р. България да не изпрати посланник в една голяма европейска държава. А и след време Лукашенко няма да е вечно там, където е сега-отношенията между страните не могат да се прекъсват заради политически пристрастия. Бяхме свидетели на подобна политическа простотия по време на мандата на СДС.
По-добре ще е да си съберем изпратените по света"дипломати" по време на управлението на сините, дето само заради кланянето на синята идея бяха турени на тия синекурни ясли.
Я да видим например каква е ползата от "дипломати" като нашият представител в Р. Македония (Дето се угояваше преди това в Полша). Или оная земеделка, дето предизвика скандал със сватбата си в Швейцария. За оня клоун в канада не искам да мисля (въпреки, че го уважавам като актьор). И световно неизвестният бивш наш посланник във Федерална Република Германия.
Бас държа, че ви е трудно да си спомните имената им.
03 Март 2005 06:49
Като протест, много добре!
03 Март 2005 09:10
Лукашенко
04 Март 2005 19:12
сИдераси педераси
тра-ла-ла-ла-ла-ла-ла
сИдеруги педеруги
тра-ла-ла-ла-ла-ла-ла[/b]
И FL тоже.

Народна песен.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД