:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

КС гледа делото на Филчев след изборите?

Делото по искането на главния прокурор срещу имунитета на кандидат-депутатите вероятно ще бъде решено чак след изборите. Това стана ясно от интервю на конституционния съдия Людмил Нейков за Дарик радио. Преди дни бе обявено, че искането може да бъде разгледано на 22 май, след завръщането на председателя на КС Христо Данов от Будапеща.

"Делото все още не е насрочено, тъй като с определението, с което беше допуснато до разглеждане искането на главния прокурор, бяха конституирани множество обществени и държавни организации като заинтересовани страни и все още текат сроковете за становища", обяви вчера Нейков. Едва след постъпването на становищата председателят на КС ще насрочи делото. "Според мен няма да има време за разглеждането по същество на това дело до 17 юни", каза Нейков. Според него при това положение решението на КС "би могло да важи за евентуални бъдещи избори, при положение че те се провеждат при същата законова норма".
570
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД