:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Гергьовден" и ВМРО отказаха на БНТ

Коалиция "Гергьовден"-ВМРО отказа да подпише предизборното споразумение с БНТ. Те отказали, тъй като държавната телевизия отказа да излъчва политически клипове на коалицията. Договорът за отразяване на предизборната кампания от държавната медия беше парафиран от всички парламентарни и извънпарламентарни сили. БСП и ДПС го подписаха с особено мнение.

Резервите на Коалиция за България са заради факта, че изявите на министрите кандидат-депутати ще бъдат отразявани в новинарските емисии по Канал 1. ДПС пък протестира срещу отказа на тв шефовете да свалят от екран публицистичните предавания и най-вече "Гласове". Ако те имат особено мнение срещу моето предаване, и аз мога да имам особено мнение срещу участието им в политиката на България, коментира Явор Дачков. Водещият обаче заяви, че ще спазва стриктно закона и няма да агитира в ничия полза. Но това не означава, че ще се откажа от темата за досиетата, уточни Дачков.
522
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД