:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 314
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СДС махна областния управител на Русе от листите

СДС в Русе окончателно отряза от избираемо място в местната листа на ОДС областния управител Йордан Борисов. Лидерът на сините в дунавския град Тодор Бонев заяви, че по предварителна информация от централата на СДС партньорите от Народен съюз и НДПС няма да получат места сред първите в русенската листа. Това на практика оставя извън бъдещия парламент лидера на БЗНС-НС и областен управител на Русе Йордан Борисов и Гюнер Тахир, спряган също кандидат в дунавския град. Така след дълга битка зад кулисите вероятно след водача Димитър Абаджиев в местната листа ще влязат съветникът на Иван Костов Иво Цанев и Тодор Бонев. Общо 29 имена ще предложат от Русе в централата на СДС.

Ексдепутатът от Шумен Петър Рафаилов не е номиниран в местната синята листа, стана ясно вчера. 12 кандидати, подредени по азбучен ред, са изпратени в НИС, за да бъдат подредени там. Сред тях са имената на досегашните народни представители Иван Куртев и д-р Христо Таракчиев.
804
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД