:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,981,393
Активни 329
Страници 3,838
За един ден 1,302,066

Пенсиониран генерал поема кабинета на вътрешния министър

О.з.ген. Манчо Манчев става шеф на кабинета на вътрешния министър Георги Петканов. Той бе шеф на инспектората на МВР, а преди това директор на РДВР-Сливен. Подаде оставка след убийството от полицай на 16-годишната Станиела Бугова край "Петолъчката" до Сливен през октомври 1998 г. Тогавашният министър Бонев спешно го пенсионира. За Манчев се знае, че е близък на бившия президент Жельо Желев, който го направи генерал, докато беше регионален директор.

Екссекретарят на МВР Румен Стоилов е приел да стане зам.-министър, който ще координира работата на службите. Зам.-министър на отбраната от квотата на ДПС пък вероятно ще стане ексшефът на ракетни войски Ангел Марин.

Преподавателят в журналистическия факултет на СУ Ефрем Ефремов пък е поканен от министър Антон Станков да оглави пресцентъра му и се е съгласил.

Ефремов е син на известния литературен критик проф. Ефрем Каранфилов. Бъдещето пресаташе обучава студентите на редактиране, спортна журналистика и правене на учебен вестник.
2809
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД