:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,981,578
Активни 495
Страници 4,023
За един ден 1,302,066

Прокурори още не са казали следствен ли е Борислав Михайлов

Шефът на ДЗИ Борислав Михайлов вчера не получи обещаната му справка дали срещу него се води разследване и дали му е повдигано обвинение. В касационната прокуратура обяснили на юристката на дружеството, че не издавали "бележки със свободен текст" и я накарали да попълни специален формуляр. След това обещали да дадат справката днес.

Борислав Михайлов, брат на синята лидерка Екатерина Михайлова, поиска документа след публикация в "Стандарт", че ведомството на Филчев го разследва за ощетяване на ДЗИ с 1 млн.марки. Михайлов категорично отрече срещу него да има дела и да са му повдигани обвинения. По принцип тези справки се издават от Специализираната следствена служба, където е информационният архив за образуваните разследвания в страната и повдигнатите по тях обвинения.

Оказа се обаче, че с тази дейност се занимавала и прокуратурата. "Има четирима души, упълномощени от Никола Филчев, да издават бележки", обяви вчера шефът на следствения отдел на ВКП Цеко Йорданов.
1063
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД