:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 309
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Нови сайтове

http://www.Bulgarite.com - сайт за българите в Америка. Там има отправка към радио "Свободна Европа", визова информация, повече данни за българската колония в САЩ, възможност да си изтеглите уолпейпър, да изпратите картичка, да поиграете забавна игра срещу Осама бен Ладен. В сайта има и музика, видео, снимки от купони на наши сънародници в Щатите, както и факти и снимки от живота на студентите ни в Харвард и Масачузетския технологичен институт.



crackz.hit.bg - Доста атрактивен сайт, съдържащ кракнати версии на всякакви net-ресурси - от филми и субтитри до софтуер и музика. Адресът предлага дори и Microsoft Office 2000 и MPEG кодери. Има и връзки за download на версии на IRC и ICQ. От гледна точка на авторските права ползването на сайта е под въпрос.



http://www.pension.bg - подробен сайт за проекта "Пенсионна реформа" в България, който се разработва с подкрепата на Американската агенция за международно развитие (ААМР). Целта на реформата е да се осигурят на възрастните хора достатъчно доходи и да се гарантира стабилност на пенсионната система и икономиката в страната като цяло. В сайта има подробен списък с анализи, методики, публикации, доклади, въпроси и отговори по пенсионната реформа и Програма за приблизително изчисляване на пенсиите. Има и връзки към отговорните за тази реформа български държавни институции.
781
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД