:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,493,599
Активни 116
Страници 19,746
За един ден 1,302,066

СМЕШКИ

Снимка: АП
951801 "Пешеходецът ме блъсна и падна под автомобила."

Из протоколите за ПТП на застрахователни компании в САЩ

"Като се връщах, уцелих друга къща и се блъснах в дърво, което не ми принадлежеше.""Другата кола се сблъска с моята, без да предупреди за намеренията си.""Мислех, че прозорецът ми е отворен, но се оказа затворен, когато пъхнах главата си през него.""Сблъсках се със спрял камион, който идваше отсреща.""Един камион влезе на заден ход през предното ми стъкло и удари жена ми по главата.""Този човек беше едновременно навсякъде по платното. Трябваше няколко пъти да лавирам, преди да го блъсна.""Ударих телефонната будка, докато се опитвах да убия една муха в колата, която ме тормозеше.""Шофирах от 40 години, когато заспах на волана и така се стигна до катастрофата.""Отивах на лекар с проблеми в задния ход, когато коляновият ми вал отказа и бях принуден да катастрофирам.""Като наближавах кръстовището, внезапно се появи знак на такова място, където никога не е имало знак "Стоп". Не можах да спра навреме, за да избягна сблъсъка.""Бутнах пешеходеца на заден ход, защото не исках да ударя предната броня.""Автомобилът ми беше законно паркиран, когато блъсна на заден ход другата кола.""Невидима кола се появи от пустошта, удари автомобила ми и изчезна отново.""Казах на полицията, че не съм ранен, но когато свалих шапката си, установих, че имам счупен череп.""Сигурен бях, че старецът никога няма да стигне до отсрещния тротоар, когато колата ми го застигна и го блъсна.""Пешеходецът не знаеше в каква посока да поеме, така че аз минах през него.""Видях бавно придвижващ се възрастен господин с тъжно лице, който внезапно се претърколи през капака на двигателя ми.""Непряката причина за катастрофата бе малко момче в малка кола с голяма уста.""Бях изхвърлен от колата ми, когато тя излезе от пътното платно. По-късно бях намерен в една канавка от блуждаещи крави.""Телефонната будка наближаваше неумолимо. Правех всевъзможни усилия да се отстраня от пътя й, когато тя блъсна предницата на колата ми.""Пазарувах растения през целия ден и се връщах вкъщи. Когато стигнах до кръстовището, едно от тях на седалката до мен внезапно разцъфна, препречи се на погледа ми и не видях другата кола."Кой кой е зад волана?

Едната ръка на кормилото, другата на клаксона: Ню Йорк.Едната ръка на кормилото, среден пръст извън прозореца: Чикаго.Едната ръка на кормилото, в другата вестник, кракът здраво на газта: Бостън.Едната ръка на кормилото, в другата клетъчен телефон, тухла върху педала за газта: Калифорния.Същото като по-горе, но с пистолет в скута: Лос Анжелис.Двете ръце на кормилото, очите затворени, двата крака върху спирачката, ужас по лицето: човек от Охайо, шофиращ в Калифорния.Двете ръце жестикулират във въздуха, двата крака на газта, главата обърната към пътник в колата: ИталияЕдната ръка на кормилото, другата - върху ловната пушка, двата крака едновременно ту върху газта, ту върху спирачката, хвърчаща торбичка от "Макдоналдс" през прозореца: гражданин от Тексас.Едната ръка на кормилото, другата облегната на прозореца, твърда скорост от 70 мили/час, шофиране по средата на пътя, освен ако не идва остър завой, когато колата отива в лявото платно: селянин от Тексас.Едната ръка на кормилото, другата в постоянно движение между гребена, лака за коса и огледалото за обратно виждане, за да се види от различни ъгли прическата, пудел на предната дясна седалка, 38-милиметров хромиран револвер в отворената жабка: жена от Тексас.Пикап 4х4, пистолет, монтиран на задното стъкло, кутийки от бира по пода, катеричи опашки, завързани на антената на радиото: мъж от Западна Вирджиния.Двете ръце здраво стиснали кормилото, скорост от 35 мили/час по лявото платно на магистралата с постоянно включен ляв мигач: Флорида.7 златни правила за движение в София:

1. Никога не спирайте заради пешеходец, освен ако не се хвърли под колата ви.2. Първото зърнато място за паркиране ще бъде и последното. Заемете го светкавично.3. Винаги се оглеждайте наляво и надясно, когато пресичате на червено.4. Никога не използвайте мигачи, когато променяте посоката си на движение. Те само предупреждават останалите шофьори да дадат газ и да ви попречат на маневрата.5. Контактът с очи с шофьор от другия пол отнема предимството ви.6. Винаги когато е възможно, спрете насред пешеходната пътека, за да попречите на колкото се може повече пешеходци. А ако някой от тях стъпи на зебрата пред вас, дайте газ и клаксонирайте, докато не го изгоните обратно на тротоара. Пешеходците са безправни участници в движението.7. Паркирайте на тротоарите при всяка възможност, така че пешеходците да бъдат принудени да слязат на улицата. Там другите шофьори ще се погрижат за тях.Автомобилни акроними

АУДИ

Автомобил (с) ужасна динамика (и) издръжливостБМВ

Брутално мъжко возило

Бесни мангизи (зад) воланаВАЗ

Вехта автомобилна забележителностДОДЖ

Доброволно отчислен данък желязоОПЕЛ

Още пали, едва лазиФИАТ

Фиаско (в) италианската автомобилна технологияФОРД

Форсирани обороти, ръждив двигателПолицай спира шофьор, който лъкатуши с колата си от една лента на движение в друга.

- Господине, бих искал да надуете това балонче.

- Съжалявам, не мога. Аз съм астматик и ако духна силно, ще получа пристъп.

- Добре, тогава елате с мен да дадете кръвна проба.

- И това не става, защото имам хемофилия и няма да може да се спре кръвотечението.

- А какво ще кажете за проба от урина?

- Не мога, защото страдам и от диабет и ако го направя, ще ми падне кръвната захар.

- Тогава много ви моля да излезете от колата и да повървите малко по тази бяла линия.

- И това не мога.

- Защо?

- Защото съм пиян.На неделен поправителен курс за шофьори в Калифорния:

- Кой е с предимство, ако четири коли се приближат едновременно към кръстовище на равностойни пътища?

- Шофьорът на пикапа с пушка на предната седалка.- Ако карате в мъгла, какво трябва да използвате?

- Колата си.- Какви правила трябва да помните, когато изпреварвате или ви изпреварват?

- Да установя контакт с очи и ако в другата кола е маце, да й помахам с ръка и да кажа "здрасти".- Каква е разликата между мигаща червена и мигаща жълта светлина?

- Цветът.Джим помагал на приятелката си, блондинката Сали, да си почисти колата. Отначало не обърнал внимание на опаковката с надпис "Помощ при спешна ситуация", но като се вгледал, видял, че е шашка динамит.

- Защо ти е това? - попитал Джим.

- Ами ако ми се развали клаксонът, да го използвам за звуков сигнал.Блондинка шофирала по магистралата, когато видяла надпис: "Чисти тоалетни 8 мили." И докато изминала следващите 8 мили, изчистила тоалетните на 20 ресторанта и мотела.Един си карал по шосето и се чувствал сигурен в колоната, която се движела с еднаква скорост. Да, ама полицай го засякъл с радар и го глобил. Човекът платил, но решил да попита:

- Извинете, толкова коли се движеха със скорост като моята, защото тъкмо мен ме спряхте?

- Ходите ли на риба? - попитал неочаквано полицаят.

- Понякога - отговорил изненаданият шофьор.

- А някога да сте хващали всички риби?Полицай спира мъж, който вози до себе си жена си.

- Знаете ли, че вместо с 90 км/ч се движехте със 105?

- Той никога не спазва ограниченията за скорост - обяснила жената.

- Млъквай - обадил се шофьорът и й плеснал два шамара.

- А защо сте без колан? - продължил да досажда полицаят.

- Ами той никога не носи колан - намесила се пак жената.

- Млъкни ма - креснал шофьорът и й плеснал още два шамара.

- Извинете, госпожо, съпругът ви винаги ли се отнася така с вас? - попитал полицаят.

- Не, само когато е пиян - отговорила през сълзи жената.- Пешо, как спука гумата?

- Минах през шише ракия.

- Е, не го ли видя?

- Не, онзи глупак го носеше в джоба на палтото си.
 
Кой е с предимство?

"Шофьорски курс по лесен метод"

1703
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД