:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 505
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Дилеми

Ще продължи ли "Атака"-та?

Президентските избори отварят две перспективи пред хората на Волен Сидеров - стратегически пробив или внезапна смърт
снимка: Юлиян Савчев
Макар че последната масова акция на "Атака" срещу американските бази у нас да завърши безславно, тя показа, че все още има каузи, на които само Волен Сидеров става изразител. Докога?
Подозрително затишие се е възцарило в инак кресливата партия "Атака". Няма предизборна еуфория, потягане на редиците и вдъхновена националистическа реторика. Привържениците тренират гнева си само по откритите телефонни линии на сутрешните блокове. А Волен Сидеров мълчи. И упорито отбягва въпроса ще се кандидатира ли на президентските избори наесен. Сред парламентарните му следовници се е вселил неясен и сподавен страх - ами ако "ченгетата" отново го спънат по трънливия път към "Дондуков" 2? Заговорът на службите срещу лидера им е тъй неоспорим, че започва да намирисва на оправдание.



Дали пък не се търси претекст за отказ от надпреварата?



Президентските избори са първото електорално изпитание за "Атака" след триумфалното й нахлуване в парламента. Не броим доброволния й отказ от частичния местен вот в София миналата есен, когато хората на Сидеров просто не си подадоха документите за регистрация.

Пред "Атака" има два пътя. Участие във вота ще посъживи завехналия й имидж. Евентуален отказ ще я запрати на дъното. Откакто националистическата формация на Волен Сидеров изненада социолозите и влезе в парламента, тя извървя дълъг и криволичещ път, осеян с възходи и падения. Вътрешните междуособици между разните й съставни части и авторитарният тон на лидера доведоха до разцепление в редиците й. Днес 7 от общо 21 депутати на "Атака" са извън парламентарната й група. Волен се раздели с последователни рушители на статуквото като Минчо Христов и Стела Банкова, от което парламентарните й атаки поотслабнаха. Жертва на лидероманията стана и депутатът Владимир Кузов, който бе обвинен в срамно престъпление, останало недоказано и до днес. После дойде водевилът с прословутия инцидент на магистрала "Тракия", който подрони съществено почвата под краката на Сидеров и го превърна в комиксов персонаж.

Непрекъснатите скандали в групата я поизтощиха, битовият им характер удари силно по революционното реноме на новия "Левски".

За последната година "Атака" имаше и своите малки победи. Протестният митинг срещу американските бази у нас показа, че национализмът има множество поклонници у нас и вече е в състояние да хапе. И още нещо - че има



важни за обществото ни каузи, които никой друг освен "Атака" не защитава.



Така по силата на монопола си върху тях партията печели популярност. Протестите срещу високия звук на джамиите бяха част от същата тактика. Сидеров наруши политическата коректност спрямо т.нар. "етнически мир" и за голяма почуда срещна разбирането не само на голяма част от обществото, но и на православната църква.

Ако теглим чертата обаче, ще видим, че минусите са повече от плюсовете. И макар социолозите да се престарават в подценяването на партията при последните сондажи, "Атака" постепенно губи влияние, подяждана от Бойко Борисов, а отскоро и от нови леви патриотични организации.



Президентските избори отварят две перспективи пред "Атака"



- стратегически пробив или внезапна смърт. Куражът на Сидеров и включването на Борисов са двете неизвестни, от които зависи уравнението.

Стратегически пробив би било класирането на Сидеров за втория тур на президентските избори. Предварителните условия за това са лидерът на "Атака" да се кандидатира, а Борисов да остане верен на досегашните си декларации, че няма да издига кандидатурата си. Политическата конюнктура е изцяло в полза на протестния кандидат: традиционните партии са на дъното на популярността си, вдясно Костов вкара цялата компания в глух коловоз с кандидатурата на Беронов. Ако ли Георги Марков упорства докрай в мерака си да се бори за президент, това ще е нахалост. Някогашният любимец на сините агитки не предлага нищо ново. Той пее все същата седесарска ария, но с истеричен дискант.

На този фон Сидеров е единственият, който може да разчита на енергично, сплотено избирателно ядро. Той е капарирал и множество популярни тези: борец против плутокрацията, противник на базите, на военните ни ангажименти зад граница, на затварянето на АЕЦ, на депесарското безочие. В дебатите с Първанов и останалите Сидеров би имал силни аргументи, стига да не допусне разговорът да се води на негов терен, защото национализмът на Кубратовите конски опашки, юдеомасонските завери и антициганската реторика е незащитима кауза.

Втори тур между Първанов и Сидеров би затвърдил присъствието на "Атака" на националната политическа сцена и би придал на Сидеров статут на политически лидер от национален мащаб с всичките рискове за образа на страната ни в Европа.

Ако ли националистите и вождът им решат да играят по схемата Костов и издигнат някой сламен човек, то явлението "Атака" ще завърши като бирен пуч. Защото българският популизъм е сезонен, а привържениците му лесно мигрират и следващата им спирка се казва ГЕРБ.
139
3592
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
139
 Видими 
10 Август 2006 00:38
Не научихме нищо ново, което не знаехме и което НЕ СМЬЕ ПИСАЛИ лани.
На бг журналистиката, освен дълбочина и липсва и смелост. По смело, девойчета! Голяма работа, че сетне нищо от написаното не става-винаги ли трябва да се застраховате и да пишете в условно наклонение или в т.н минало предварително неосъществено
Сидеров е почти сигурен участник за балотажа-писахме тъдява тези дни.
Само, не забравяй, Галя, че хорорът, който ще изпитат пишещите братя, когато сламения човек се изправи насреща му, е напълно реален.
Представяш ли си тогава къв крах би било редно да настъпи в един човек, който си вади хляба с описване на обществени явления и нагласи? Да ама не-се едно дъжд валял, ау, каква невероятна изненада, че как така ...Така, от мен да знаеш, се губят антените и ако сме нормално общество, без тях трябва сетне да се отразяват само спортни събития Затуй- тейк ит изи с определенията и заставането в общия строй бригадири, защото последните ще станат първи и това не е само от любовта ни, за която е казано -на всичко хваща вяра, на всичко се надява , всичко търпи.(Кор 13-7:7). .
Историята се крепи на емоция и на низ от случайности и ексцентрични решения, плод на човешки проблясъци-инак щяхме да я пишем напред с години и никой нямаше да я учи-не, че сега някой се учи от нея, де. Но единствените избори, в които липсват изненади са обикновено само кметските-и то напоследък, и то само за някои постоянно учудени...
Учудени ще има дотогава, докато всички разбират от всичко.

Бъди внимателна и смела.

Редактирано от - Зе Мария на 10/08/2006 г/ 00:45:22

10 Август 2006 01:35
МАНИПУЛАЦИИ и "смешен плач" ви е писанието, г-жо Горанова!
1. "Атака" НЕ е "нахлувала" в българския Парламент/това го направиха "сините орди" през зимата на 1997 г.!/, а ВЛЕЗЕ законно в Парламента- след Избори!
2. В. Сидеров и Партия "Атака" НЕ "мълчат подозрително", а гласно и явно настояват пред всички партии извън управляващата Коалиция- за Единен Фронт срещу преизбирането на Първанв за президент! Мълчат МЕДИИТЕ по този призив на Партия "Атака" и В. Сидеров!
3. НЕ В. Сидеров, а П. Чернев НЕ подаде своевременно кандидат-кметските СИ документи в ОИК- по закон, кандидет-кметът подава тези документи, а партиите подават Заявка за участие/което В. Сидеров беше направил!/
4. Партия "Атака" ЩЕ участва в тези президентски избори- БЕЗ значение дали директно или НЕдиректно! Но все още ИЗЧАКВА евентуално откликване у другите партии на предложението на Партия "Атака" и В. Сидеров за Единен Фронт на тези Избори срещу Първанов и тройната Коалиция! Надеждата умира последна, нали!
5. Изключването от Партия "Атака" става на базата на Устава на Партията, който е ОДОБРЕН от Съда- при регистрацията й!- и НЕ е противозаконен! Който счита, че изключването е противоуставно/противозаконно/- има Право да отиде на Съд! Същото се отнася и за изключването от ПГ на /партия/ "Атака"- направено е съгласно утвърден и приет от всичиките тогава 21 членове на тази ПГ- включително и гласуван и приет от същите тези "изключени", нали!
6. Слуховете за кончината на Партия "Атака" са силно ПРЕУВЕЛИЧЕНИ! Дори известният експерт и антиатакист- проф. Мих. Константинов, с НЕудоволствие прогнозира/във в. "Мнитор", май/, че ако Б.Б. НЕ се яви/ и, при положение, че лично Сидеров се яви, де!/, "много е вероятен балотаж Първанов-Сидеров"!!!
ИЗОБЩО, вместо да си изсмуквате от пръстите "аргументи" и "предплжения", най-дбре щеше да бъде да направите едн интервю със самия Сидеров, нали! Да, ама НЕ- на газетата ви, май, е забранено Сидеров да "говори" директно от страниците на "Сега", а? И е позволено на всеки случаен или НЕслучаен АНТИатакист и антисидеровист- пък, бил той и журналист! Що така?!
"АТАКА-А-А-А-А!"...
17 ГОДИНИ /ни, ми/СТИГАТ !!!
10 Август 2006 01:42
Макар че последната масова акция на "Атака" срещу американските бази у нас да завърши безславно, тя показа, че все още има каузи, на които само Волен Сидеров става изразител. Докога?А на кой са нужни американски бази в България (без американците да платят и един долар за тях ) и за какво са ни нужни.
За да станем мишена на ответен удар при една ядрена криза, твърдението че американските бази ще се използват срещо евентуални терористи в блиският изток е смешно, за тази цел америка има бази в Турзия, на всеки е ясно че ще се исползват срещу Русия и при един конфликт Русия има право да ги бомбандира дори и с ядрено оръжие.
Да г-жа Галя Горанова кои са каузите на които само Волен Сидеров става изразител сигурно има други но не е точно тази за американските бази?
10 Август 2006 02:01
Точно тези протести против американците му изядоха политическото бъдеште.От сега нататък щте бъде политически труп като Костов.Сам си е виновен не ме слуша дръвен философ.Ако иска да стане за ташак нека се опита за президент маи на Карлуково.Единствено Генерала има златната възможност да стане президент на Бг и съм уверен че сте се кандидатира.
10 Август 2006 02:20
STARIJA HUSH,
АКО В. Сидеров лично се кандидатира за президент, това ще го направи с идеята, че със сигурност НЯМА да е първи, а ще е със сигурност втори на тези президентски Избори! Партия "Атака" и България НЯМАТ нужда от Сидеров-президент, а имат нужда от Сидеров-ПРЕМИЕР!!!
Същото важи и за Б. Б.- той НЯМА да се кандидатира за президент, тъкмо защото ИМА голяма вероятност да спечели !!!
А П.Стоянов и Ив. Костов, пък, НЕ се престрашиха да се кандидатират , защото са СИГУРНИ, че НЯМА да спечелят !!! И пробутаха "широко НЕизвестния"/ по Любен Дилов-син/ Н. Беронов- за който е повече от сигурно, че също НЯМА да спечели срещу Първанов, Б.Б. или Сидеров!
КАЗАХ!
10 Август 2006 02:40
Зе Мария
*
Параграфе,
що Сидеров да е втори ? Президент става първия по резултат, а Сидеров ще е следващият президент. Басираш ли се ?
10 Август 2006 02:43
Параграфе
Статиите по темата във вестника май ти трябва да ги пишеш
10 Август 2006 03:11
OLE-LE,
Отговорил съм на въпроса ти/ в постинга ми до STARIJA HUSH/: "...Партия "Атака" и България НЯМАТ нужда от Сидеров-президент, а имат нужда от Сидеров-ПРЕМИЕР!!!"
Република България се управлява от ПРЕМИЕРА, а НЕ от Президента!!!
Сидеров трябва да е ВТОРИ/ ако?!/, за да НЕ стане Президент, но да се види, че Мнозинството от Народа им има доверие/ако?!/ и иска/ако?!/ Партия "Атака" и В. Сидеров! КАЗАХ!

10 Август 2006 03:12
ЧАРЛИ ДАРВИН,
"Това, което е позволено на Юпитер, НЕ е позволено на вола!"
10 Август 2006 03:29
Я! Още имало хора, които да смятат, че Сидеров е все още некакъв фактор в политиката... Странно
Сидеров няма шанс за балотаж. Няма дори да мине процентите, които взе "Атака".
Нали ако се кандидатира, ще се водят дебати. Нали на тези дебати всички ще видят колко е изпушил новио Левски??? И ще стигне балотаж?
Да да...
10 Август 2006 03:30
Сега е време Сидеров Волен да направи много решителна АТАКА за парламентарните избори и да обясни идеите и хоризонтите виждани за България от гледно положение атаковско
Дори и да не спечели президентските сегашни ще направи пълно размрачаване на мълчанието за и около партията АТАКА
Явявайки се на президентските кандидат от АТАКА ще освети и отрезви много нашенци, които ще го доведат до ПРЕМИЕР както пише и Парата39
Сега по време на кампанията ще има пълната гластност навсякъде
Кога ли друг път ще има толкова ЕФИРНО ВРЕМЕ предоставено му от марионетките масонски и антибългарски по радиата и телевизиите без СКАТА
УСПЕХ НА ГЛАСНОСТТА ВОЛЕНЕ
НЕ МУ МИСЛИ сега е шансът за АТАКОВСКО УБЕЖДЕНИЕ на останалите все още извън АТАКА Българи!
ДАВАЙ
10 Август 2006 03:30
Параграфе,
мнозинството е 50%+1. Ако Сидеров е втори на балотажа, то това ще означава, че зад него стоят по-малко от половината - малцинството, а не мнозинството. Мнозинството ще застане зад този който спечели президентските избори. Следователно мнозинството ще е гласувало не "за" а "срещу" Сидеров и "за" опонента му.
*
И друго. Ако "Атака" не може да си осигури поне 121 места в парламента, то Сидеров или няма да може или ще трябва да стане премиер в коалиция с тези срещу които сега се бори, т.е. няма да има смисъл да става премиер, защото нищо няма да може да направи, освен да се окипази и той .
10 Август 2006 03:47
Едно благодаря на СЕГА и журнито
То става май вместо вадене на очи - изписмане на вежди и пудрене на лице
Мерси Мерси
Все пак и Сега май взе да става АТАКОВСКИ публисити
10 Август 2006 03:55
Американските бази са много нужни на България, защото да сплашват тъпите руснаци , които да не си мислят да се месят мното в нашите работи и да идват в България само на курорт.
10 Август 2006 04:09
Отново поредната статия на "Работническо СЕГА" против Вражеската орозиция.Понеделник беше Спахийски, вчера арменеца, а днес Галя Горанова.
10 Август 2006 07:22
Атакаджиите са хора, които мразят българските турци и цигани, но с удоволствие ще посрещнат ислямския халифат.
10 Август 2006 07:38
"Атака" трябва да е парламентарно представена, но не трябва да е във властта. Това е в интерес на гражданите и на България.
10 Август 2006 07:41
Разбира се, че е добре "Атака" да е парламентарно представена. Къде другаде ще види българския народ такива циркови номера???
10 Август 2006 07:47
Атака има място в политическия живот на Б-я, колкото и да не е приятно това на някои другари с чалми. Вие, които пишете, няма ли кой да ви .......... Ай да не довършвам.........
10 Август 2006 08:46
Една кандидатура на Петър Берон за президент от страна на "Атака" със силната подкрепа на Волен Сидеров , който да си запази по този начин правото за участие в битката за премиер , ще е най-разумният ход ! Хем Берон не е толкова краен и няма ксенофобски издънки и ще има подкрепата и на много хора извън "Атака", хем при евентуалното му избиране ще спомогне за следващата победа на "Атака" в парламентарните избори !
10 Август 2006 08:55
Малка поправка - номерата не са циркови, а от 4-ти км. За останалото съм съгласен
10 Август 2006 09:09
Чоко , не подавай такива жокери на Атака Те сами ще да решат...Иначе , и на мене Берона ми е симпатичен...
10 Август 2006 09:13
Параграфе, моля ти се - не сравнявай СЕГА с Юпитер!
Газетката е джаст а манечка луница, кръжаща около черната дупка на тройната коалиция.


Чоки - за Берона и аз мисля същото. Нищо че кога избраха Първанов, Берон взе само 1%, сега ситуацията е различна. И при абсурдно-цирковата ситуация у десно, и полуживия им кандидат, Берон би привлякъл и доста от "сините" избиратели на първия тур още. Което ще му гарантира участие на втория. А там пък нещата ще са тройната коалиция (Гошо Хомяка) vs България (който и да е на балотажа)
10 Август 2006 09:18
Когато отлюспи Болен(или обратното - предпочитан вариант) - може да помислим дали си струва да се мисли за него.
Дотогава сметката е без кръчмаря
10 Август 2006 09:18
Сидеров на дебат!
Ох, така се размечтах...
Между другото нали тази партия имаше 45, 7 или 47 % подкрепа според върлите привърженици из форума. Значи президентството им е в кърпа вързано.
10 Август 2006 09:27
42, 7 . Бъдете коректни Ама като чуете за "Атака" , и настъпват едни умосътресения , оплесквате цифри , прогнози....
10 Август 2006 09:29
Ебачев
...Американските бази са много нужни на България, защото да сплашват тъпите руснаци , които да не си мислят да се месят мното в нашите работи и да идват в България само на курорт...
Всяко село или малък град в България си има селски (градски) идиот. Ролята на идиот на Форума, ще се съгласите, без конкуренция е на FL. Ама Ебачев се е наредило плътно след него.
10 Август 2006 09:35
Няма драма в американските бази.
Драма има само за тези моми, които продължават да се чувстват девствени по живковски маниер.
В света, мили антинатовци и антибазовци, има нещо, наречено "доминиране на силните над слабите" или още "големите над малките".
Древен мъдрец е казал "Силните правят каквото могат, слабите страдат, каквото трябва".
България принадлежи към геостратегическо пространство, доминирано от Западна Европа и САЩ. Нормално е да има бази.
И слава Богу, че има бази, защото иначе щеше да има войни.
10 Август 2006 09:36
.... статията предизвика пореднио парад на форумни птичи мозъци
голема забава
... авторката била написала това, което от една година се пишело у форума - да, ама само половината... и то с половин уста. А когато няма другата "половина" - имаме на практика една полуистина
Птичите мозъци, полуистината е най-голямата лъжа. От кака ви костадинка да го знаете.
А птичио мозък сред полулъжа е кат пиле у калчища.
*
съвсем нормално е за робът да мрази и да се страхува от Атака. Тъкмо се лепнал и закрепил кат термит у новио си господар - земе некой му развали рахатлъка... е как нема скимти нещастната му буболечка
10 Август 2006 09:44
Както нееднократно е изтъквано в този форум, американските бази и НАТО застрашават суверенитета на страната по много драматичен начин. Те няма да ни опазят нито от руснаците, нито от турците, а последните, знае се, се редят на границата с жадни погледи, отправени в северно направление. И когато почне да вършее турскио солдат, сащците че си праат пас, щото Турция е важен член на НАТО, а ний сме сущи мизерници. Освен това сащците са пинтии и воопще нямат намерение да допринесат за разтежа на БВП-то на страната освен донякъде в областта на секс-услугите. За нагнетяването на критичната обстановка допринася и ЕС-то, което се опитва да ни дава наклон на капата, без да си дава сметка, че ний сме една стара и изискана култура, от която требе да се поучат, а не да поучават. От мушмороците от МВФ-то поне скоро ще се отървем, сал тая утеха ни остана.
10 Август 2006 09:47

Тези журналисти от майтап не разбират. Започвам да мисля, че от вчерашните ни шегички вече е готов поне вицепрезидентът - оня чутовен професор Вучков в тандем с великия шаман В.Сидеров като едното нищо ще раздвижат журналистическата скука около президентските избори.

И какви дебати?! Не се надявайте! Шаманите си говорят с боговете или с (на) народа като абстрактно множество извън времето и пространството. Монолози ни чакат. Ами дано да е само по Скат.
10 Август 2006 09:50
И когато почне да вършее турскио солдат, сащците че си праат пас, щото Турция е важен член на НАТО, а ний сме сущи мизерници.


Това се нарича wishful thinking. Или казано на български, бъркане на мечтаното с действителността.
Турскиот солдат изобщо няма нужда да идва у нас, защото у нас вече е стъпил турскиот капитал, за какво ти е да пращаш солдати там, където и без това доминираш икономически...
10 Август 2006 09:55
Народът е пич, народът е секси! Не знам защо обаче, като чета форумните мнения напоследък, се сещам за приказката за маймуните с пишещи машини, които, ако им се даде достатъчно време, ще напишат творбите на Шекспир. Тва е некъв хаос и бълвоч от безсмислени, повтарящи се, откъслечни мотиви — някой за едно се доближи до истината, за други три неща сбърка, втори е що годе прав за друго, трети пък за нищо не е прав, четвърти пък прави prepechat на кило... Изобщо всеки сам си е народ.
10 Август 2006 09:56
Тва, Никифоре, съм го чел у нета, сигурно е истина, ма като те чета тебе у нета, малко се разколебавам... Сигурно и ти си прав.
10 Август 2006 10:03
...какво щастие би било за секи гореспоменат пилешки мозък да биде свидетел на таков драгоценен "диалог" между нищоказващио селски тарикат Агент Гоце и мъчно-говорещио дедо Неделчо.
Или па между турската слуга Агент Гоце и слабограмотнио, но наперен нищоказващ Пожарникар.
16 години подобни "диалози" се водят по 2 схеми и с няколко строго определени изречения. Даже дедо Симо крадеца успя ги научи наизуст и вече ги поФтаря глаТко.
По т.н. "национални" медии сичко това се тиражира и препоФтаря многократно - до всеобщо масово затъпяване. Еднопосочно. Там предавания "на живо" нема.
Сал една "ретроградна" талавизя Скат остана. Дето всеки може се обади и си каже болката и мислата. Дето некви политици /извън Моделья/ секи ден ти дават отчет ква я вършат и за кво ти харчат парите. Ми как нема я заглушават месеци наред таз талавизя.
Само обърква малкото мозък, останал у тъпата тиква на роденио и отгледан роб
10 Август 2006 10:05
Стига с тая "Атака". За болния Волен никой няма да гласува. Посланието е важно, но носителят е още по-важен. Той и Гоце говори за социална справедливост, ама това означава ли, че прави нещо по въпроса?
По-скоро камилско въже ще прокараме през иглено ухо, гачели да поверваме, че един откачалник мое да опраи държавата...
10 Август 2006 10:06
Че защо му и на Волен Сидеров да президентства?!
"АТАКА" трябва да получи изпълнителната власт, за да може да осъществява идеите си. Съвсем логично не щат да участват, особено като се им предвид играта 3-5-8 - президенството вече е договорено...
10 Август 2006 10:09
Що бе, Костадинке, все повече и повече млади хора се ориентират към телевизия СКАТ и по-конкретно към култовото предаване "Размисли и страсти" с няма нужда да казвам кой забележителен водещ. Последните прозрения на професора после се обсъждат по седенки и други селски вечеринки, а не един и два пъти чувам в последните месеци някой да цитира мнение на този медиен феномен. Надявам се само Болен да не му завиди за популярността и да го хързулне по некоя подмолна схема — тва би било голема загуба!
10 Август 2006 10:11
Оле, не си прав брате.
Волен няма как да не държи някой по-лудичък от него в "Скат", иначе как ще минава за нормален. Вучков му е нужен на Волен като слънцето и водата на всяко живо същество...
10 Август 2006 10:13
Лидеров бил зает да потушава локални бунтове на поверената му „Атака” и да слага верни ора. Така, че ще бъдем лишени от щастието да ни стане президент..
10 Август 2006 10:16
Не знам, Никифоре, но не може ли прекрасният слънчоглед (!) да завиди на слънцето и водата (!) за тяхната красота и да се разбунтува? И не е ли тогава този слънчоглед (!) обречен на изсъхване под палещите лъчи на ядосаното слънце (!) и жажда по отреклата се от него вода (!) ?
10 Август 2006 10:17
... обаТче Цар Калоян е бил "по-луд" от Волен Сидеров
...разбираем е страхът на роба от такиви "луди"

... а едно време, кога имАло ногу българе по тез чудотворни земи, а безродниците и майкопродавците почти немало - народо пеел ногу песни за онай "лудо-младо"
Е, бай Волен е млад политик... даже изоПщо не е "роден" за днешната помиярска и слугинска антибългарска политика
10 Август 2006 10:19
Абе стига глупости бе Костадинке, Болен е дърто ченге, а не млад политик. И децата знаят каква славна биография има, даже гладен редактор на органа на ЦК на БКП "Демокрация" е бил.
И недей сравнява мола ти са тоа ЛУД с цар Калоян, защото принизяваш и без това ниското форумно ниво на още по-глуповати равнища.
10 Август 2006 10:21
Ма не е "роден" бе, как щяло, сам Левски е слезнал от небето и го е донел като бебе на майка му!
10 Август 2006 10:26
...Никифоре, очевидно вие сте били ченге за да знаете биографията сидерова с тез умопомрачителни подробности.
Колкото до форумното ниво - глеам да съм ви адекватна
Нъл са сещаш /надявам са/, че нема как да се пише сериозно у такваз компания - дето сички мърморят и рИват, дето никой не знае КАК Е, но винаги знае КАК НЕ Е, дето освен злоба и робски хленч друго нема....
Освен това - точно вие не споменавайте Калоян, оти ако ви чуе мислата за мериканските бази - тутакси ша ва последва съдбата балдуинова
10 Август 2006 10:26
Сериозно по темата, Волен според мен няма да се кандидатира. Просто си знае, че е неизбираем. По-избираем от Биберонов, но все пак - доста неизбираем. Не вдъхва доверие. Капиш?
10 Август 2006 10:27
Ама разбира се, че е ченге, те поповете сичките беа ченгета!
10 Август 2006 10:28
Костадинке, много ми е скромно ЕГНто. Даже комсомолче не можах да стана.
Но първия брой на "Демокрация" си го пазя, вервай ми. Провери сама...
10 Август 2006 10:36
Хъше, не ни го пробутвай Волен за президент у Карлуково. Бийте си го у главите. Ние не сме толкова луди да го изберем.
10 Август 2006 10:39
.... нема са кОсиш, Никифорий
..купон да стая
*
Дали Сидеров е по-избираем или по-малко избираем към днешна дата - това не е най-важното /да не са бърка с рекламата за бира/
Участието му в предстоящите президентски избори със сигурност би имало определено стратегическо значение за младата партия Атака, както и за самия Сидерв. Самои требе много добре да се прецизира формата на едно такова участие, както и дозирането при послания и изяви.
Атака само може да спечели на едни такива избори... независимо резултата
А както е известно, кога печели Атака - печели целий БГ народ /стара БГ националистическа поговорка/
... и ето - "това е най важното" /па да не са бърка с онай реклама/
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД