:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,453
Активни 139
Страници 24,087
За един ден 1,302,066

Генерална промяна

Партиите останаха без твърд електорат. Шансовете на Дончева са като на студена капка върху гореща печка
Снимка : Велислав Николов
Това са българските партии - приказват, приказват, а накрая се появява някой Бойко Борисов от Банкя и им разказва играта по всички показатели. Лудуват в гората на посттоталитарна България, докато не дойде местният шериф, в случая пожарникар, и не наложи "генерална промяна".

Резултатите от първия тур на частичните местни избори в София са пределно ясни - тристранната коалиция, която управлява абсолютно всичко в тази страна, загуби от бедните, озлобените, отвратените, декласираните и невярващите. Те не гласуваха за Борисов. Те изобщо не гласуваха. Те ще гласуват за Бойко на втория тур. В събота бяха за гъби.

Шамарът на избирателите за управляващата коалиция бе пряк отговор на мудните действия на коалиционните партньори след парламентарните избори и на решението им да вдигнат цените на парното, цигарите, алкохола, автомобилните застраховки" От приказките на разни политици като Доган? "Ами то в Америка почти не се пуши", и като Овчаров? "Намаляване на цената на тока може да се очаква едва след 2011 г., когато трябва да започне работа АЕЦ-Белене." Какво трябва да направят избирателите, като чуят подобни неща? Да слушат с интерес лекции за световната петролна криза? Да хукнат към урните и да гласуват за кандидат на коалицията? Да, бе, да.

Всъщност, "съвсем естествената" подкрепа на НДСВ и Милен Велчев за кандидатурата на Бойко Борисов на втори тур, а не за коалиционната партньорка Татяна Дончева, за сетен път показва, че българската мегакоалиция е



колос на глинени крака



Никаква я няма. Да припомняме ли, че преди месец, след провала на поредните преговори за нещо общо - общ кандидат за кмет, НДСВ и БСП си обещаха поне на балотажа да подкрепят 1 човек. Е, не се случи. НДСВ очаквано се изметна и се прилепи към по-сигурния за момента победител, въпреки че той за пореден път го засипа с обиди.

На частичните избори партиите май осъзнаха основния си проблем - дори и твърдият им електорат е на изчезване. Борисов, борецът срещу партиите, поведе, защото за него гласуваха симпатизанти на големите партии. Милен Велчев взе едва 37% от гласовете на НДСВ, а Татяна Дончева - само 70% от гласовете на БСП. Къде отидоха останалите? При Бойко изприпкаха. Вчера партиите преляха кръв на "Атака", днес дадоха рамо на независимия Бойко и на неговата неродена партия. В този смисъл - права бе Дончева -



партиите нямат избиратели-абонати



Преди 8-10 години обаче абонати имаше. А преди 16-17 години нейната партия имаше 1 000 000 абонати. Дончева трябва да се пита защо се разочароваха хората от партиите, а не да тълкува загубата на поредните 80 000 столични избиратели (в сравнение с парламентарните избори) в "резерв", който ще й помогне да бие Борисов на втори тур. Шансовете й са като студена капка върху гореща печка. Защото резервът на Борисов е огромен и той е в армията от негласувалите.

Да, тристранната коалиция е големият губещ в София. Ако десницата бе обединена, то на балотажа сигурно нямаше да се яви червената Дончева, а синият Гаврийски. И тогава представяте ли си какво щеше да стане - балотаж между опозиционери.



Срамът за партийците щеше да е пълен



Десните загубиха София, но резултатите им са обнадеждаващи. Ако ситуацията в страната продължава да се развива в този дух, десницата има шанс да се върне в реалната политическа борба и то още на следващите избори, президентските. Разбира се, при едно условие - ако водена от някаква неземна сила, тя се обедини. Ако в СДС спрат да гледат на Иван Костов като на бивш седесар, минал на тъмната страна на силата. Засега е ясно, че кризата в синята партия продължава и единственият повод за хвалба, който самата партия успя да измисли, бе? "Задържахме позициите от парламентарния вот."

ДСБ пък отново показа, че си



остава софийска, а не национална партия



Изключително себична партия, която се сърди на СДС защо не изтеглил Герджиков три дни преди изборите, сърди се на софиянци за вота им в събота и ги призовава да не гласуват на втори тур. Много демократично, няма що. С две думи, добрите резултати на Гаврийски в София и стабилното представяне на десницата в Девня и Русе (въпреки убийствено ниската избирателна активност), показва, че при обединени действия десните имат шансове да се завърнат на сцената, преди да се изтекли десет години.

И в НДСВ трябва да си задават доста въпроси. На тези избори политическият център доказа, че съществува, но само в центъра на класирането. Това едва ли е повод за оптимизъм. Ако не бяха резултатите на Милев Велчев във "Факултето", той сигурно щеше да се класира след абсолютния губещ - Герджиков.

Освен политиците върху изборите трябва да се замислят и социолозите. Тези, които пускаха объркващи резултати дори и след края на изборния ден (Гаврийски замалко щеше да мине Дончева, а?). Социологията ни очевидно има проблем - според повечето мнения при ниска избирателна активност, каквато се случи в събота, партийните кандидати трябваше да задминат Борисов. Някои твърдяха, че Велчев имал шанс... Очевидно и там трябва да се смени чипът.

При Борисов няма нищо интересно. Той доказа, че всеки, който прокълне публично политическата класа, има огромен шанс за успех. Бойко е новата "Атака". Не той е силен, а партийците са слаби. Имате ли съмнения какво ще се случи с Борисов, ако партийците действат в синхрон?
74
3080
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
74
 Видими 
30 Октомври 2005 22:52
Важното е, че Танчето си верва, Исус е рекъл-Ко имахте вера колку синапено зърно...
30 Октомври 2005 23:00
Петьо най-после да се явиш !
30 Октомври 2005 23:17
което си е верно, верно си е.... на хорицата са им дотегнали до немай къде политическите мижитурки, тарикатите-депутати, шемекерлъка и нищонеправещите чиновници и 'държавни случители', дето все оправят свои хора и цоцат рушвети. Дотегнало им е да ги лъжат, да не могат свържат двата края (или да ги свържат на сиво), да живеят в мръсотия, да им рецитират красиви фрази и в същото време да се досещат и гледат далаверки, заплатки, служебни колици, сини лампи и прочие благинки за богоизбрани.
Това беше дотегнало на средния човечец и преди 10-ти ноември... как едно се говори, друго се върши под тезгяха и как системата и бъдещето се рушат.
Къв, е що е бате гойко.... той ще е, докато се декларира срещи политиечските лайна в целофан. Но това е само началото.
30 Октомври 2005 23:27
Малко ги познавам!Не ги виждам!Не ги чувам!
Безралично ми е кои кмет ще кметува!
Само Дончева ме отвращава!Защото е комунистика и защото не спира да говори и да лъже!
Всички комунисти смърдят на комунизъм!...Както целият български народ!
В ЕС ни допускат за фумигация!
30 Октомври 2005 23:34
Верно смърдат комунистите.
Е на, аз требваше да стане есен 2005 да ги разбера.
Добре че мина ерата на СДС, та не можах да посинея навремето..
Ще ми говорат они за правилата на социалистическото обшежитие и за колективната отговорност и ще ме карат да се бия с комшиите.
Дойде Офсъров на власт и оп-почнаха да говорят сметките за парно да се събират колективно и да им се носат накуп.
А Дончевица ще разправя , че защитева партията си и застава зад нея.
Ми да я избира партията и бе, там колку има за промяна-100-200 човека от политбюрата, останали живи.
30 Октомври 2005 23:35
Много точно го е казала Танчето, най-сетне извади нещо наяве от старата кухня...
Зад А-таката стоят старите луканови ченгета, на които Луканов раздаде валутния резерв и подари най-тлъстите неща от неговата си "приватизация"-400-те външни предприятия-собственост на България!
Доста припознах сред тях, включително и параграфчето .
За туй А-такистите мълчат като пукали що се отнася да "лукановия период"
Танчето може да е чепата, но пък прикрива, хитрушата и бивша мутреса от Мултитруп, цялото престъпно политическо ръководство на БСП, и то свързано с лукановите ДС.
А тази мутра Б.Б прикрива царя си имотите му и същата луканова ДС номенклатура..
По кво се различават Танчето и Б.Б- само по мутрите? От един и същ корен са!
За туй казвам БОЙКОТ на изборите!!!
И да научи възможно повече Външен Свят, че в България са гласували само 2, 5 човека за кмет на София. Така Света ще разбере нашите проблеми или защо българския народ отрича изцяло прогнилата си политическа система!


30 Октомври 2005 23:35
Ако не бяха резултатите на Милев Велчев във "Факултето", той сигурно щеше да се класира след абсолютния губещ - Герджиков.

Поне едно хубаво нещо имаше на тия избори, а именно, че гнусният юпилдак Миленчо отнесе як шут от разумните избиратели по царствената си телесна долница.
Купи социолозите (последната седмица всички го пращаха на балотаж), купи циганите (чрез договор с престъпника Цветелин Кънчев) и дотук му стигнаха силиците. Евентуален негов успех би бил много по-тревожна индикация за загниването на (останките от) българското общество, отколкото избирането на Борисов.
30 Октомври 2005 23:35
Спечелиха Симеон и Костов. СДС и БСП загубиха.
Симеон и Костов са политици, а останалите не са.
30 Октомври 2005 23:37
Танчето сутринта по БТВ изплющя един и на Божо Димитров, като си рече направо, че бил човек на Димитър Иванов, и че с такива в СОС щяла да се бори.
30 Октомври 2005 23:37
Да бе
Дончева Цончев - все отврат идеологическа
Да се обединят и да си печелят ..на белот примерно
Ако си поверват че и в парламента
Готови са за връзване
Всички и леви и особено десни
30 Октомври 2005 23:42
Редове из партиен дневник:
26 юни - Ние превзехме гората и изгонихме жълтите.
1 юли- (Турско) сините превзеха гората и ни изгониха нас.
10 септември - Ние превзехме гората и изгонихме (турско)сините.
10 октомври - Жълтите превзеха гората и ни изгониха нас.
29 октомври - На Бубойко му писна и ни изгони всичките.

Редактирано от - `Kaily на 30/10/2005 г/ 23:48:26

31 Октомври 2005 00:02
... ноември. Бубойко обяви, че ще премести горските пари в друга банка. Чудя се коя ли ще е банката.
31 Октомври 2005 00:04
на цецка, на кой друг...

31 Октомври 2005 00:04
ДЗИ ще да е, няма коя друга, все пак засега единствената българска....
31 Октомври 2005 00:11
Дедото - похвално, Геновева да си подготви домашното отново! Утре ще препитвам пак!
31 Октомври 2005 00:27
Kaily, победата на Бубойко явно те е вдъхновила и тая вечер нямаш спиране ? Е няма лошо , дерзай !
31 Октомври 2005 00:28
Па ко се върне и Веска..
31 Октомври 2005 00:34
Аз отдавна предложих партиите да се закрият, щото целата гнилоч идва от тях.
Партиите се направиха на 3 1/2
Епитафиите изречени, ковчезите готови, мъртъвците не щат да легнат.
Да видиш ти чудо.
Със сребърни колове ли да ги гониме.
31 Октомври 2005 00:42
Социолозите веднъж да са направили правилни предвиждания ? Работят само по политически поръчки. Спомнете си само резила на батПешо - политиканта с най големия рейтинг който трябваше с досада да се явява на втория тур на президентските избори и узакони полагащото му се местенце.
31 Октомври 2005 00:48
Ми като вземе сега Бойко да си направи партия, що ще чиним?
31 Октомври 2005 00:50
Аз отдавна предложих партиите да се закрият, щото целата гнилоч идва от тях.

Утре ще предложиш да закрият и бат'Бойко...

Не съществува друг начин да се прави политика, освен чрез партии. Казвам го като човек който никога не е членувал, а най-вероятно няма и да членува в партия.
31 Октомври 2005 00:57
Oraсle, Кайли ги разбира по-добре от теб тези неща - тя и партии е основавала, и от партии се е кандидатирала - та има информация от извора.
31 Октомври 2005 01:11
Манрико , Кайлито знае истината от извора на белоногата ! Не всеки извор и даваше истината, май го е разбрала като гледам каква ярка светлина се излъчва чак занемявам !
Ако имаше повече от 360 градуса сигурно щех да се завъртя и аз !
31 Октомври 2005 01:13
Ясно като контура на чер арап посред бел ден е, че архи-бандита и мутрак Б.Борисов ще е. И какво? Минимално преразпределение на територии и твърдо стабилизиране на мизерията. На избирателите - честито!
31 Октомври 2005 01:50
От една страна - уж правителството води борба срещу мутрите със цел да ги елиминира от властта...
От друга страна - електоратът гласува за изявени мутри за да им даде легално властта....
31 Октомври 2005 01:57
ИМАШ впредвид, че софиянци на ТРИ/!/ пъти избираха Софиянски, ли?!
31 Октомври 2005 02:01
И Софиянски и Бобойко също!
31 Октомври 2005 02:06
Куминягите нещо забравиха латинските поговорки.


Ми Vox populi, vox Dei, бе Сультанчик! Анадън му?
31 Октомври 2005 02:30
*****

Натиснете тук, за да разберете как да кирилизирате мнението си

Редактирано от - bot на 31/10/2005 г/ 09:39:51

31 Октомври 2005 02:43
Статията е добра, само последното изречение издиша малко.
Какво значи партиите да действат в синхрон? Що за глупост? А и още нещо - ако партия като НДСВ имаше повече акъл, нямаше да допусне такъв сблъсък в София на две от емблематичните фигури на своето управление и да ги остави да се очернят една-друга.

Но иначе като цяло статията е доста добре написана и аргументирана, поздравления за автора.[/olive][/b]

Редактирано от - bot на 31/10/2005 г/ 09:40:07

31 Октомври 2005 02:57
Не е по темата ситурно- но да се знае непречи ! Немахте доверие на царо ето ви го вашето за кжето сте гласували !
Те ги доказателствата когато трябва да лижеш на някой нещо и как се плаща само и само да си на власт - имам предвид БСП ! Хак е на БГ-тата защото са забравили приказката
" Като незнаеш да целуваш попа по брадата целувай го по гъза "

80% от свободния ресурс на хазната са в ръцете на Догановите министри
ДПС с лъвския пай от бюджета
Емел Етем ще управлява и контролира над 300 млн. лв.
ЦВЕТА ДИНКОВА


Натиснете тук
Па на следващите избори пак гласувайте за БСП !

Редактирано от - nesnaecht на 31/10/2005 г/ 02:58:59

31 Октомври 2005 03:00
Не е глупост, а е дълбоко конспириран трик от страна на Царя. Той отлично знае, че човек от НДСВ не може да победи. Генералът му трябва за в бъдеще.
31 Октомври 2005 05:29
Намирам статиита за много слаба като анализ на политическата ситуация.Боико Борисов , според автора, бил безпартиен.Е, па тои водеше само преди 4 месеца две листи на НДСВ.Авторът има много къса памет, а изглежда и населението на България според него. Не може анализа да бъде на базата на факта, че хората са гласували срещу партиите.Ако има мозък, поне малко, в главата на всеки човек, би отъждествил Борисов с управлението и с партията НДСВ.
В краина сметка, единствените изводи, които могат да се направят са два- първо, БСП и НДСВ разиграха хубави сценки , за да покажат на всичките, че са заедно само заради влизането в ЕУ, т.е. успяха да се индетефицират като коренно различни партии, и второ, Симеон отново доказа , че е ЕДИНСТВЕНИЯТ политик в България.Човек, които парията му подкрепя, има шанс да стане кмет.От Симеон зависи съществуването на правтелството също.Ще видим колко ще издържи след приемането на България в ЕУ това правителство. Костов за пореден път се доказа, че не става нито за политик, нито за икономист, а пък наи-малко за опозиционер.Бебо, получи трето место у "десна" София, което ще рече, че Костов не покрива дясното пространство дори у София .Съмнямавам се само Костов дали разбира това, а също така и от необходимоста от появата на нова дясно-центристка партия?
31 Октомври 2005 07:45
Оракла, то и без тебе твойте партии СДС и ДСБ- софийски се самозакриват, та остави другите партии на мира...А това за което "пледираш" го е направил Борис и е "въвел" монархо фашизма, който сега го отричате щото не Ви е изгодно... Ха Ха...
31 Октомври 2005 08:21
маршал маршал генерала наш ....
31 Октомври 2005 08:41
Борисов не е независим, то е ясно.Сега ще стане кмет.После ще удари едно рамо на Мони за президент.Велчев беше пуснат нарочно-бушон.То беше ясно че благодарение на брат си не може да спечели доверието на хората.Разработена е комбинация-типично по милиционерски, която е печеливша.Дори Бойко благодари на генералите!!!
31 Октомври 2005 09:09
"Малка синя новина" , според Бареков, от сутрешния блок на BTV :
Дарт Костов/тъмната страна на силата/ подаде ръка за помирение със СДС. Предстои обединение на т.н. десни сили - ДСБ и СДС ?
Но защо чак сега и какво следва от това ... ?
31 Октомври 2005 09:27
Избори просто нямаше, няма да има и балотаж. Има една договорка - "На тебе това срещу на мене онова".
Още когато БСП издигна Татяна Дончева беше ясно, че не иска да спечели в София, въпреки реалните шансове за победа, които имаше при истински кандидат. Затова за "независимия" Бойко Борисов играеха активно ВСИЧКИ без изключение - и самата Дончева, и другите участници в евтиния фарс, наречен "избори за кмет на София - 2005" (даже Параграфа помагаше ).
Остава да гадаем кое е наложило такова поведение. Най-вероятно сметките на БСП са по време на оставащия мандат на Борисов да го дискредитират и на следващите избори на издигнат истински кандидат и срещу това да получат цар в пенсия без президентски претенции, както и някои други отстъпки.

Редактирано от - Han на 31/10/2005 г/ 09:28:26

31 Октомври 2005 10:08
БСП вече 15 г.- успешно отблъсква външния натиск, но за сметка на това 15г. не спира вътрешния канибализъм. Сега наред да бъде "изядена" е Татяна Дончева. Срещу нея работят влиятелни кръгове в БСП - президента първанов, подкрепил Бойко Борисов и подкрепен от него за втори президентски мандат, както и шефа на столичните общинари социалисти - проф. Б. Димитров. Стратегията на Първанов е доста прозрачна - да отстрани потенциален кандидат за неговия пост догодина. Но защо не си припомним хода на Петър стоянов и отстраняването на Симеон от кандидатпрезиднтската надпревала до какво доведе?
Другият парадокс е, че зад ГЕНЕРАЛната промяна стоят приателските кръгове на Антоан Николов и Любо пъпката.
Медиите (основно бТВ и Труд) пак извозиха софиянци...
31 Октомври 2005 10:13
Е к'во по-добро от Дончева можеха да измъдрят бесепарите ? Тя е едно от малкото останали свежи петна по трупа на столетницата. На фона на руменовците, параванката и онова леке станишев е направо лидер от класа. Другият свестен човек, който виждам в партияте е М. Михов, ама него го натириха в девета глуха, да бори тиквите в говорилнята (по Кайли).
31 Октомври 2005 10:39
Тоя път репортерките не посмяха да му "пипнат мускула"!
Явно много "корав" взе да става, щом и Танчето го зяпа прехласнато
31 Октомври 2005 10:58
Оракле, не забравяй, че партиите съществуват от неколко века и че всичко е до време.

Ако ти не виждаш, това съвсем не значи, че го няма.
31 Октомври 2005 11:13
Честито на софиянци! Ще си имаме за кмет пожарникар. Означава ли това, че София гори?! Но , толкова за този фарс, наречен избори. Пиша тук за да припомня на аудиторията предишните кметски избори в София. Тогава дивият антикомунизъм сложи Софиянски за 3-ти път в креслото на кмета. А той взе , че абдикира. Всеки знае защо. Ако бяхме избрали експерта Стоян Александров, сега нямаше да има избори и да гледаме неприятните политолози, социолози и някакви си там социални антрополози. Помислете си добре скъпи съграждани за или против гласуваме!
31 Октомври 2005 11:17
Към Харамията: От кога Б. Димитров е "професор"? По какво? Къде?
***
Инак, с ръка на сърцето ще кажа, че за пръв път в живота си ще гласувам за кандидат на БСП. Искам зад моя кмет да стои партия, която да бъде негов явен коректив и да сподели отговорността при неуспехи. Все пак партиите са в основата на демокрацията и всеки от горепищещите звенари следва да знае, че след 19 май идва 9 септември и тогава вече никой не пита, ами бие и убива. Отричането на партиите, почнало с величеството и продължило през Бойко Б. е най-голямото нещастие за страната ни. Добри-лоши - те са извадка на обществото ни и след като това общество харесва чалгата, боготвори бандитите, смята, че Стоичков е пич и не се гнуси от заобикалящата ни пошлост и мръсотия, партиите ще са като него. Не всички, разбира се!
***
Отделно от това Таня говори смислени неща и определено е честен човек. Щом за Софиянски гласувахме с отвращение, що пък да не го направим за Таня? Дори без отвращение. Напук на Тошо Тошев, Димитър Иванов, Кеворк, ген. Гоцев, Божидар Д., Антоанчетата и Пъпките.
Защо не? Тяхната няма да мине!
31 Октомври 2005 11:18
Кестените са на път да си заслужат кмета.Бат Бойко ти си човека.Покажи им сега хубаво ли е лошото.Да си приказват колкото си искат, истината е че никой няма да гласува за кречетало като Танчето-шампионка по дрънкане на празни приказки.Сигурен съм че с генерала в София ще е много по интересно да се живее от колкото с другарката Дончева.Честит сбор кестени.Дупе да ви е яко.
31 Октомври 2005 11:34
Към Лебовски:

Браво , добре казано за партиите и за действителността! Да махнем партиите, че да ни управлява поцията, ааа неее!

Обаче, защо все гласуваме "против"? Обикновено се дава глас "ЗА"!
31 Октомври 2005 12:08
България е здраво хваната в железните клещи на шепа бандити-наричаики себе си Държава и държавна власт.
http://iic-offp.org/

Натиснете тук
31 Октомври 2005 12:19
Здравейте дами и господа ! Винаги се събуждам със добри новини ! а дано

Земеделците на Мозер подкрепят Бойко Борисов за втория тур

31 октомври 2005 | 11:25
Агенция "Фокус"



София. Софийската организация на БЗНС-Народен съюз ще подкрепи независимия кандидат за кмет на столицата ген. Бойко Борисов за втория тур на изборите.
31 Октомври 2005 13:04
Напълно очаквани резултати. Вторият кръг ще донесе още по-категорична победа на бат Бойко. Не че някой от двамата особено ми харсева... но това е положението! При такъв избор въобще нямаше да гласувам на втория кръг.
А най-смешен ми беше Герджиков, като заяви: "Аз не съм виновен за провала (!?) на ДСБ."
Ако резултатите на Гаврийски са провал, тогава неговите сигурно са победа. По-скоро СДС проявиха късогледство, като не подкрепиха кандидата на ДСБ. Щото с тези мижави резултати станаха за смях и на кокошките.
31 Октомври 2005 13:22
Бе ББ си има превъзходство и дума няма ! Поне е честен в приказките си и не си криви душата !



Бойко Борисов: Озадачен съм от спонтанната подкрепа на НДСВ и Милен Велчев

31 октомври 2005 | 12:10
Агенция "Фокус"



София. Силно съм озадачен от спонтанната подкрепа на партия НДСВ и на г-н Милен Велчев изразена в нощта на изборите, защото точно в този момент г-н Владимир Каролев от НДСВ сипеше обидни квалификации и лъжи по Нова телевизия. Това завяви днес пред репортер на Агенция “Фокус” независмият кандидат за кмет на София ген. Бойко Борисов, помолен да коментира евентуалната подкрепа на други политически сили за втория тур на изборите. "Подкрепата на НДСВ би била искрена единствено, ако те публично опровергаят всичките квалификации и клевети отправени по време на кампанията срещу мен", бе категоричен Борисов. Той заяви още, че не желае "по никакъв начин отношенията и проблемите между членовете на управляващата коалиция БСП и НДСВ да бъдат свързвани с моето име".

Пълния текст на изказването на ген. Бойко Борисов можете да прочетете в рубриката "Мнения" на страница "Избори 2005"

... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД