:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 366
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Четирима българи загинаха при катастрофа в Румъния

Ден след като двама българи загинаха в тежка катастрофа в Сърбия, жесток пътен инцидент в Румъния отне живота на още четирима наши сънародници. Малко след полунощ вчера автомобилът, с който са пътували, се е блъснал в джип до селището Тътъръщ в Югозападна Румъния.

Според местната полиция загиналите са младежи и вина за катастрофата имал именно българският шофьор. По първоначални данни автомобилът на българите - Рено "Меган", опитал рисково изпреварване на камион в район без видимост, при което се ударил в идващия насреща автомобил. Шофьорите се опитали да избегнат челния удар, но въпреки това сблъсъкът е бил силен. Имената на загиналите българи не се съобщават, но те са на възраст между 17 и 35 г. Колата, с която са пътували, е с варненска регистрация.
4
3324
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
08 Декември 2007 11:02
При опит за изпреварване!!! За кой ли път??? Жалко...
08 Декември 2007 13:50
На времето изнасяхме революция, сега изнасяме простотия. Достатъчно е да се покара малко до към Ниш, от Калотина или от Кулата до към разклона за Солун - за да се види какво каране му удрят автомобилите с българска регистрация. Показват веднага на тъпите гърци, сърби, румънци, германци ... как се кара. Булгар! Булгар! Гемиджийската!
09 Декември 2007 09:32
Защо ли не съм изненадан?
09 Декември 2007 15:19
tedavenger1


Не е здравословно да се правим на джигити оссобенно в Румъния, от 15 г. пътувам през Румъния и си е рисковано.Но в последните 5-6 г.пътиштата(липсва ми буквата) им видимо се подобриха и за съжаление са по добри от нашите.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД