:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЕНП отказва да се меси в разправиите на десницата

Снимка: Борислав Николов
Бойко Борисов разговаря и със зам.-председателя на ЕНП Корин Вортмън-Кул (вляво) за подготвеността на ГЕРБ да се присъедини към европейските християндемократи.
Европейската народна партия (ЕНП) няма да се меси пряко във взаимоотношенията в българската десница. Това обяви генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес по бТВ. Той обаче посъветва формациите в нея да се откажат от стремежа си към водещи роли и да започнат да дебатират и да обсъждат идеи. ЕНП искала една платформа вдясно от центъра, която да обединява в семейство формациите в това пространство. "Готов съм да приема съществуването на различни партии, но не и да тече дебат само между личности", отсече Лопес. И допълни, че засега десните в България имат "амбицията единствено да бъдат в опозиция".

Лопес и делегация на ЕНП са на посещение в София, по време на което ще разгледат документите на ГЕРБ за членство. Предвидени са и срещи с лидерите на СДС и ДСБ, които са част от ЕНП, но изразяват съмнения в идентификацията на кметската партия като дясна.

"Бойко Борисов всява страх в партията на европейските социалисти (ПЕС)", заяви още Лопес. Така шефът на ЕНП отвърна на упреците на говорителя на ПЕС Мартин Шулц, който нарече столичния кмет популист. "Чест е за Борисов критиката на фигура като Шулц", обяви Лопес. Атаката на Шулц отразява ангажимента на Борисов в битката със старата система и режим.
3
1495
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
08 Декември 2007 03:08
"ДВАМАТА АТАКИСТИ" -
Лопес
БоБес
08 Декември 2007 11:44
Горките от ЕНП.

Те още не са разбрали, че зорът на БГ политиците не е да вършат работа, а да се правят на велики.

Ако зорът им беше да вършат работа щяха да мислят как да работят в екип, а понеже мислят как да с правят на велики, по цял ден ни занимават с пошли вицове на кого мамулът е най цъфнал.

Сега тръгнали да си показват разбелените мамули и по света белик меродавните фактори се възхитят от нацъфтелите им мамули.

И ония по света се чудят къде да гледат и кво да им рекат на тия шебеци.

Провинциализъм, махленщина и нещавена простотия.
Аман бе Боже!
09 Декември 2007 20:36
Tim
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД