:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Българин и испанец са задържани



в Пловдив за въоръжен грабеж в златарско ателие. На 28 април те заплашиха с пистолет и нож собствениците на магазина и отнесоха накити за около 35 000 лева. Собствениците на магазина сами преследваха нападателите и се стигна до престрелка между четиримата мъже. Двама успяха да избягат без "плячката" си. Те са задържани на следващия ден. По първоначални данни 22-годишният Т.Ж. от Пловдив е наркозависим и преди около седмица се е прибрал в града от чужбина. Съучастникът му - 27-годишният испански гражданин К.В., е безработен.



Банков обир в клон на ДСК



е бил извършен вчера сутринта в пловдивското село Калояново. Нападателите опитали да прикрият следите си, като са подпалили помещенията, които се намират на първия етаж в сградата на районната потребителна кооперация. По неофициална информация са изчезнали 87 000 лева. По-голямата част от парите са били в банкомата, чиято вътрешна част е в едно от сервизните помещения на клона. Установено е, че бандитите са обезвредили алармената система. Разследващите подозират, че те са имали съучастник сред служителите.



Нарколаборатория за специален сорт холандски канабис



е открита в петричкото село Капатово, съобщи МВР. Задържани са трима благоевградчани - двама финансирали производството, а в къщата на третия била "плантацията". В мазето била направена специална изолация, монтирани са мощни кварцови лампи и отоплителни уреди. По всички правила имало и система за аспирация на въздуха, термометри и уреди за контрол на влажността на въздуха. Открити са и химикали, торове и семена от канабис. Иззети са 24 саксии с растения от по 2 м., 10 саксии с корени от канабисови растения и 32 кофички с разсад. В своеобразната нарколаборатория били създадени условия за целогодишно отглеждане на марихуаната.
1082
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД