:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА направи обрат в битката си срещу БФС

Клубът склони да се обърне към Арбитражния съд за "онзи" случай, вместо да съди централата
СНИМКА: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев ще прекара дните до мача срещу "Дери Сити" в четвъртък в безсилно очакване дали поне Тодор Тимонов ще получи картотека.
ЦСКА внезапно смекчи тона си срещу БФС в конфликта за картотеките на Тодор Тимонов, Николай Манчев и Апостол Попов. След като игралите досега в "Ботев" (Пд) футболисти не получиха в петък картотеки за турнира Лига Европа, от столичния клуб заплашиха, че ще заведат няколко дела срещу футболния съюз.

Вчера обаче се случи обрат. Вместо ЦСКА да поведе кръстоносен поход срещу БФС, се съгласи на условията, поставени от централата. А те са - случаят с въпросните футболисти да бъде разгледан от Арбитражния съд, тъй като само той има пълномощията да прекратява договор между играч и клуб. Реално, макар Тимонов, Манчев и Попов да са подали молби до районния съд в Пловдив заради неполучени 4 заплати, те все така си се водят футболисти на "Ботев", докато БФС не реши нещо друго. А това нямаше как да се случи досега, тъй като от ЦСКА не бяха внесли жалби до Арбитражния съд.

Сега обаче именно на новосформираната инстанция ще се надяват в ЦСКА, след като склониха да приемат препоръчания от БФС ход. Заседанието ще е в сряда. До полунощ в същия ден вицешампионите все още ще имат право да сменят пред УЕФА един от заявените играчи с друг и се очаква по този начин да бъде картотекиран Тимонов за мача срещу "Дери Сити" в четвъртък, стига БФС да прекрати контракта му с "Ботев".

Пред ЦСКА обаче се очертава още един проблем. Президентът на "Ботев" Димитър Христолов очаква отговор на двете си жалби до БФС. В едната той се оплаква, че Тимонов, Николай Манчев, а отскоро и Попов тренират и дори играят за ЦСКА, като имат действащи договори с пловдивския клуб, а за тях не е платена трансферна сума. В другия иск Христолов оповестява във футболния съюз за неплатени суми от страна на ЦСКА по трансферите на Дормушали Саидходжа и Йордан Минев. Ако бъде уважена втората жалба, ще бъдат забранени картотеките на всички нови футболисти в ЦСКА за "А" група. По същия начин Спас Делев не бе заявен пред УЕФА, тъй като от "Българска армия" не бяха платили на "Пирин" сумата за преотстъпването му.





СЪПЕРНИКЪТ

Въпреки опитите "Дери Сити" не успя да отложи двубоя си от 21-вия кръг на ирландското първенство срещу "Корк Сити" и завърши като домакин 1:1. Според в. "Айриш Индипендънт" футболистите на "Дери" са пазили сили за гостуването срещу ЦСКА в четвъртък. Пристигането в София дори е планирано за днес. Тимът е 4-ти в класирането с 35 т. Води "Бохемиънс" с 45 т., пред "Шамрок Роувърс" (40).

Реваншът "Дери Сити" - ЦСКА пък бе насрочен за 6 август от 21 ч. българско време.

Пол Ешуърт, треньор на "Сконто", който бе отстранен от "Дери" в предната фаза на Лига Европа, пък обяви: "Мисля, че "Дери" има огромен шанс да отстрани ЦСКА. Българите ще са твърде уверени в себе си, но могат да станат като измамени деца. Никога не са играли срещу колективни отбори като "Дери", а и тепърва започват сезона. Докато "Дери" са вече в разгара на първенството."
54
1879
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
54
 Видими 
27 Юли 2009 22:37
Така се подържат говеда!С плява кат тая партенка

27 Юли 2009 22:59
Докато "Дери" са вече в разгара на първенството."

Докато не минеме на "пролет-есен" , както беше преди много години, нищо добро не ни чака
27 Юли 2009 23:36
каква плява, каква партенка, бре бай желязко?!

по-скоро гледайте да не се окаже вярна партенката, че с тези рипания към бфс, шефовете на любимия ви клуб търсят извинение за проваления ви (евентуално) сезон.
27 Юли 2009 23:47
Дантелен, и да ти кажа и да не ти кажа-няма да разбереш!Извикай БАКУр за лески!Прочисти си душата!
27 Юли 2009 23:59
а вие пробвайте, бай желязко, макар че като ви гледам какви несвързани дантели редите, започвам да се чудя как улучвате клавишите. давайте го така, малко по-свързано. иначе много многозначно се получава, все едно говорите с пълна уста и изпразнени мисли.
28 Юли 2009 00:43
Нещо за свиканата спешно в петък пресконференция която трябваше да се проведе вчера пиши ли щото ме мързи да чета горния ферман.
Малей, га ви предупреждавах, че дори недостижимия Лупи може да бъде ударен у земята от пернишките боклукчии тука имаше масови муцки. "Тарикат момчета" били. А бе не знам колко са таритакати ама Наполеон беше казал, че да се опече хубаво една работа са необходими три неща: "Пари, пари и пак пари". Останалото е за БЖ и другите талибани дето или пропускат "своите" теми или са го ударили на нечленоразделен изказ на празни мисли на празни човеци.
Доказателствата са по-горе.
28 Юли 2009 00:51
Доде чакам отговор на питането си да припомним болката-мечта на любимия гуру на форумните ни талибани. Внукът на Сталин, га известен още и с псевдонима си на доносник Ставрий:
ПИТАТЕ МЕ ЗАЩО ТОЛКОВА МРАЗЯ ЛЕВСКИ? С КАКВО МИ Е ПОМОГНАЛ НА МЕН АПОСТОЛА? АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ, СЕГА АЗ ЩЯХ ДА РАБОТЯ ВЪВ ВЕСТНИК "ХЮРИЕТ", ДА ВЗИМАМ 5 000 ДОЛАРА ЗАПЛАТА И ДА ИМАМ ТРИ МОБИФОНА".
28 Юли 2009 02:11
Доко, ако пишеш безпристрастно, кажи знаеш ли кой е агента-доносник на народната милиция(стожера на милиционеро-социализма!) и шеф на дпс гейАрена, николай?Мълчиш!Говориш за друго

Редактирано от - Бай Желязко на 28/7/2009 г/ 02:13:24

28 Юли 2009 02:46
Ха, ътези по повратливи и от партията-майка се оказаха. Ама колкото повече се въртят - толкова ... да не пиша глупости, че Зайко днес се връща от море и ще прочете
28 Юли 2009 06:04
Доде чакам отговор на питането си да припомним болката-мечта на любимия гуру на форумните ни талибани. Внукът на Сталин, га известен още и с псевдонима си на доносник Ставрий:
[quote] ПИТАТЕ МЕ ЗАЩО ТОЛКОВА МРАЗЯ ЛЕВСКИ? С КАКВО МИ Е ПОМОГНАЛ НА МЕН АПОСТОЛА? АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ, СЕГА АЗ ЩЯХ ДА РАБОТЯ ВЪВ ВЕСТНИК "ХЮРИЕТ", ДА ВЗИМАМ 5 000 ДОЛАРА ЗАПЛАТА И ДА ИМАМ ТРИ МОБИФОНА".


Докич.....а можеш ли да покажеш къде го е написал това ГА?.....ако наистина го е казал, то в него има много фактологически и исторически неточности.....защото и да не го е имало Васил Кунчев, този пак нямаше да работи в "Хюриет", по простата причина че Дякона с нищо не помогнал за освобождението.....опитал се е....ДА, но както много други и той не е успял.
нахлуването на Русия в БГ и войната им с Турция са породени от съвсем други интереси.
Все пак не вярвам Жоро да е казал тази глупост, защото той е историк и ги знае тези неща.
28 Юли 2009 06:46
Нито ГА ми е любимец, нито съм му адвокат, но в България поне от времето на "Мобилтел", тоест 10-тина години, се използва "джи-ес-ем", а не "мобифон".
В Турция винаги се е използвала "лира", а не "долар".
Васил Иванов Кунчев-Дякона/Левски от една страна и ПФК "Левски"-1914, "Левски" от гр. Левски, "Левски" Долна Баня и много други отбори в България избрали си за име на клуба единия от прякорите на най-великия българин, са съвсем различни неща.

Редактирано от - Д-р Гилотен на 28/7/2009 г/ 06:48:31

28 Юли 2009 06:48
Дякона с нищо не помогнал за освобождението

Борко, пиле, не навлизай в дълбините на историята, че ще изпомрем от смях точно преди мача, pls
28 Юли 2009 07:02
Натурал,
Не знам, колко повратливи са нашите, по-скоро са кухи лейки, но вашият Борат от комунист-атеист*, стана адвокат на руски хазарин-кагебист и персона "нонграта", капиталист-Православен-Християнин, орденоносец на кадесисист по предложение на татарски циганин и плонжист пред Бойко.

* според някои слухове, предни вероизповедания са включвали арабското виждане за единобожието
28 Юли 2009 07:19
В Турция винаги се е използвала "лира", а не "долар".

Това е косвено дказателство, че не го е казал ли, докторе? Първо ГА може и да не знае този факт, Втпро, по верочтно е кааал доларпва еквивалентност, щото ако каже 357 000 лири например, върви, че разбери на колко се оценява. По същия начин стои и опита ти с мобифоните. Може да е казал това преди 10 години, а като му гледам тъпата физиономия на селски партиен секретар, може още да си е с мобифон.
28 Юли 2009 07:24
Дайте ми едно доказателство, че го е казал и аз ще съм първият дето ще го оваля в катрана.
28 Юли 2009 07:26
Аз не му следя деградацията на този, доверявам се на Докича, че е автентично.
28 Юли 2009 07:27
Между другото, "мобифоните" ги няма като мрежа у нас поне от 5-6 години-не помня точно колко.
28 Юли 2009 07:34
Аз пък лично съм гледал ЦСКА-Ливърпул 2:0 и как Наско-"Хетеросексуалко" си събу белите гащета пред официалната трибуна, в която беше синът на гръцки комунисти той и президент тогава на ПФК "Левски"-1914 Томас Лафчис, след като вкара гол за "Славия".

П.П.
На мача ме заведоха двама приятели-левскар и славист.
28 Юли 2009 08:52
.....чакаме Докич да даде линк към статията, която доказва че това го е казал Жоро Атанасов.....ако ли не.....поредната Подуенска партенка е намерила своя глашатай в лицето на Докич......не че му е за пръв път де....

Редактирано от - borislavG на 28/7/2009 г/ 08:52:52

28 Юли 2009 08:59
Моето инфо се основа на "форумни разкрития". Колко са верни съдете от пасквилите на този мракобесник. Разпалващ неистова омраза между и без това огромните немислещи маси от фенове. Как не можа веднъж да напише нещо в което да не струи агресивна злоба, да не изтърбушва история и факти, да не призовава към "грабвайте телата".
Колкото до това, кой какво е видял с очите си и аз видях играчи на Рен да се изпикават на пистата на БА, фенове на Бешикташ поради липса на кенефи на същия този "стадион" да се облекчават по малка и голяма нужда на полувремето в сектор А. Преброих в култовия мач с Тулуза 17 пъти агитката да си вдига адреналина с кзл, и прочие и прочие. Значи ли това, че трябва непременно да си мерим простотиите.
И последно. Защо когато призова за бунт във вчерашния си бълвоч га
заради "прецакването" на картотеката на Принцът на Пловдив ни дума не е споменал, за самопрекарването на пернишките боклукчии с картотекирането на Спас Делев. Питам аз и отговор не чакам.
28 Юли 2009 09:06
Докич ......излагаш се вече братле.
28 Юли 2009 09:33
Замълчете, бе!
Ей я статията, на Владимир Зарков е! Оригиналната на мустакатата курва отдавна е заличена, макар че ако се напъне човек няма начин да не я издири...
37 години след убийството на Котков - другият поглед на легендата Гунди!
Не защитавайте тая педеруга! Падате много, много низко!! Сигурен съм, че не само аз, а и много фенове от форума са го чели това творение на болен мозък!
28 Юли 2009 09:34
h11111hТова, което цитира Докич бе написано от журналиста Владимир Зарков в Sportlain.bg , това е само част от статията му, която е написана по повод друга статия на Ставрий, в която той призоваваше феновете да не гласуват на изборите. Зарков цитира бившия си главен редактор в Меридиан мач ГА, който е казал това в началото на 90-те години пред още хора от редакцията.
28 Юли 2009 09:49
Значи те вярват на този, който е казал, че Жоро бил казал нещо!!!
Като му вярвате толкова много на този Зарков значи сте съгласни и с другите неща написани в същата статия.....като това например:

"Затова оставете Котков на Локомотив, на България. Не го правете фон на тържествата на този, който го уби."

Редактирано от - borislavG на 28/7/2009 г/ 09:49:41

28 Юли 2009 09:49
Моето инфо се основа на "форумни разкрития".




Доко, е то бива толкова да се излагаш.... когато говорехме, че "евроидиоти" ви викат в Европа, ти искаше твърди доказателства...а сега твоите доказателства са "форумни разкрития" бил го казал Зарков... тоя е такава въртиопашка, ако трябва и майка си ще продаде... говоря по принцип, а не за да защитавам оня олигофрен ГА...
28 Юли 2009 09:51
Bibar
28 Юли 2009 10:05
Етооо, поговорката гласи:Шило в торба не стои. Сега четете защитните слова за ГА от радетел за българщината, който е захвърлил родният си паспорт с облекчение /по негови думи/.Егати и червената пасмина...
28 Юли 2009 10:06
Твирем, къде ги видя тези защитни слова???
28 Юли 2009 10:15
Споко Бербатов, не визирам теб, или и за теб родният паспорт е бреме...
28 Юли 2009 10:23
Боре, би ли ми дал поне ти, най-върлия сторонник на "евроидиотите" във форума линк за нея квалификация. Само толкоз, после ще продължим. И не разбрах, разбра ли поне сега, кой биджи отбор с кого играе в четвъртък в квалификации за ЛЕ. Питам аз и отговор не чакам.

Редактирано от - Dokich на 28/7/2009 г/ 10:25:58

28 Юли 2009 10:26
Доко, за това че сте евроидиоти линк не трЕбе, има си статистика
28 Юли 2009 10:54
И аз Доко не чакам отговор на въпроса за лицето николай, който ти отправих по-горе....
28 Юли 2009 11:05
Ох, само как нежно му вика "жоро", направо ми къса сърцето.
28 Юли 2009 11:07
Аууу, ей тука вече много грозно сте я подкарали. Що ви е да ровите кокалите на хората заради помиари като ГА и Зарков и прочее"журналисти", дето даже имената им са вече синоним на мръсни думи?
САМО ЦСКА! И в четвъртък всички на мач...с билети
28 Юли 2009 11:10
Бербатов, като винаги си много оригинален. Значи, м.г. когато станахте единствения шампион на планета без лиценз и по този начин лишен да бъде международно проверен, това не е идиотия. Аре, холан, какво ни е на статистика. Четвърфинал преди 3 год. в ЕКТ при около 150 участия. Пръв бг отбор в ШЛ.
Вашата положителна статистика се крепи на баластрата. Правете от 4 мача, една победа и три равни, отпадате и пей сърце. Ясен ли съм или да викам лицето Атлети да вади моливите и чертежите.
БЖ, стига с тоя изтъркан похват: "Ама вие защо биете негрите" Колко пъти ще давам отношението си към агент Николай. Нали даже веднъж твоя духовен-виртуален близнак Беви му се откъсна от сърцето и ме поздрави за мнение адресирано касателно тази персона.
Аре, вземете се у ръце. Ако можете, де.
28 Юли 2009 11:18
Положителен баланс изграден от равни мачове си е новаторски подход. Не бях чувал подобно нещо . Ама явно имам още да уча Като нищо утре ще прочета че загубите вдигат националния коефициент. Все пак да не забравяме - дори когато губят, Лески пак печелят
28 Юли 2009 11:21
wow, ама и заглавие са сложили на статията най-отгоре -- "ЦСКА направи обрат в битката си срещу БФС". някой непредубеден ще вземе да си помисли, че най-после ЦСКА е успяла да надвие гадния футболен съюз, който само мисли как да ги прецака. а ако се излъжеш да прочетеш статията, май излиза точно обратното
28 Юли 2009 11:32
Не бе , Доко, гледам радееш за агенти в изказа си по-горе, та рекох да ти припомня!Не започвай таквиз теми, ако не си убеден!Не е хубаво да ти е двоен аршина, туй ти казвам!
28 Юли 2009 12:30
Тигърче, принуден съм да се направя на лицето Атлети.
Писах горе как се формира баластрата наречена "положителен евробаланс" за вас. Направи справка от последните 2 ваши години как приключихте участията си в ЕКТ. 8 мача, от които 2 победи, 5 равни и една загуба. Ерго, на плюс сте. И е този "положителен баланс" си останахте извън групите. Ако това те удолетворява приеми моите искрени извинения.
БЖ, пак не си вдянал или се правиш, че не си оттука и си замалко. Ами тогава да те цитирам: "Ти му истината хортуваш, то си рупа ли рупа".
28 Юли 2009 13:05
Долното на Фниманието само на калени талибани
Натиснете тук
28 Юли 2009 13:52
Ако някой чувства, че мачовете в Европа са с предизвестен изход, може да се пусне в прогнозите: Натиснете тук
28 Юли 2009 13:58
Докич,
Аз няма да ви обяснявам как се влиза в групите на ШЛ, защото още не сме били там, ама и вас ще ви помоля да не ни обяснявате как се прави положителен баланс, как се бие еврошампион и как се отстранява, защото там бихте могли да сте добри, но само на теория.
28 Юли 2009 14:15
ГА не пишеше ли в този форум под псевдоним Умерен Прогресист???
28 Юли 2009 15:00
Доко, този "цитат" (както го наричаш)показва единствено.колко лековерен требе да е един човек за да ти се лови на пенизите!Това не са мои думи!
28 Юли 2009 15:17
Не знам, дали цитираните думи на ГА са точни, дали изобщо ги е казал, но виждам, че от публикувания материал е минал месец. През това време, ако това беше клевета, ГА можеше да съди или поне опровергае Зарков. Но, явно думите са казани и то пред свидетели. Позор за тази отрепка!
28 Юли 2009 16:32
Значи, м.г. когато станахте единствения шампион на планета без лиценз и по този начин лишен да бъде международно проверен, това не е идиотия.


Доко измисли нещо ново вече... говорим за идиотии сътворени на терена, а не в канцеларията на определен футболен клуб ..ти много добре го знаеш де, ма се правиш на ударен всеки път футболистите на ЦСКА нямат никаква вина, че Лупи и сие са се осрали до ушите...някога да си чул да ви наричаме евроидиоти, заради простотиите, които Батков бълва постоянно? Или за начина , по който изтърва Пелето?? Ама разбирам те...като нямаш аргументи в случая
28 Юли 2009 16:42
БЖ, не си бил, бил е твоя виртуален-духовен близнак Беви. Трудно ми е да ви различавам един от друг. ВЕрвай ми! Ако си се почувствал засегнат, приеми извиненията ми.
Докторе, минало-бешало. Спомняш ли си вица за оная женица минала изцяло на режим спомени която цепи мрака, че я изнасилват и иска помощ. Когато Мильото довтасва и я вижда, че е абсолютно сама, тя въздъхва дълбоко и дава следното обяснения за поведението си в него момент: "Приятна вспомнить, тавариш милиционер"
Бербатов, идиотията на един клуб се изразява не само с това което играчите му творят на терена. Ама това са тънки работи за тебе.
28 Юли 2009 16:51
знам, знам... ти си последна инстанция все едно твоя шеф да направи супер неизгодна сделка...ти идиот ли ще си тогава?
28 Юли 2009 17:07
Докич,
Може и пасе сюркомпозе да е, ама е било, а другото още не се е случило, та докато не се случи, разправяш как ръкоблудството оформяло характера, а любенето на жена било за простаци.
П.П.
Между другото успех днеска.
28 Юли 2009 17:36
Бербатов, първо отдавна сам съм си чорбаджия и работник. Сбъднах детската си мечта. Но за да не мислиш, че се измъквам на хипотечния ти въпрос отговора ми е. Аз-не, но фирмата за която работя-да. А кажи сега, колцина един ден ще си спомнят, че Лупи е сътворил идиотията. Тя си остава неизличимо, огромно петно на клуба.
Докторе, много не го разбрах това. Както и да е, благодаря за пожеланията. Дет се казва, да ти се връща в четвъртък.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД