:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 367
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Достанич си пожелава добър резултат в Баку

СНИМКА: SPORTAL.BG
Ратко Достанич
"Подготвени сме и знаем какво искаме от този мач - заяви на заминаване за Баку вчера новият треньор на "Левски" Ратко Достанич. - Целта ни е да постигнем позитивен резултат, което означава да спечелим още първия двубоя. Мисля, че сме подготвени за това. Разузнахме добре съперника, така че не виждам причина да не успеем".

Сръбският треньор допълни, че не се притеснява от малкото време, което имаше, за да опознае отбора.

"Времето никога не стига, но съм доволен от старанието на футболистите, които са доста сериозни и концентрирани", каза още Достанич, като призна, че вече е почти наясно със състава, с който ще излезе на ст. "Тофик Бахрамов" в Баку.

От сметките на Достанич отпаднаха контузеният Жоазиньо и наказаният Иса. В групата не попаднаха и трима от голмайсторите от последния мач на "Левски" в Европа - Мариян Огнянов, вкарал два гола на "Сант Жулия" в Андора, Сашо Киров и Иван Цачев. Напълно възстановен е Юсеф Рабех, който лекуваше травма. Нов шанс за изява получи и другият марокански защитник - Шакиб Бензукан. Отсъстват обаче сънародникът му Рашид Тиберканин и чехът Давид Бистрон.
20
1743
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
20
 Видими 
27 Юли 2009 22:34
Аз пък му пожелавам БАКУр!И много строшени рога!

27 Юли 2009 22:58
Нека му пожелаем да защити реномето на Кенефски и да напише нова глава от митологията "Футболните Идиоти На Европа".
28 Юли 2009 00:36
Ратко, добър резултат на този етап на турнира, срещу този противник означава само едно-Победа!
Направете щастливи половин България. То и при загуба пак ще е същото. В "тази страна" всички сме левскари. Про и анти. Останалото е мълчание.
28 Юли 2009 02:49
Dokich
28 Юли 2009 05:52
Ха, хааааа.....Докич.....точно пък ти ли го каза това, дето 3/4 от постовете ти са за ЦСКА.....вие Подуенци наистина сте изгубили връзка с реалноста....ако изобщо някога сте имали такава, затлачени в калта на зависта и мизерията.
28 Юли 2009 08:49
Боре, не си ли омръзна сам на себе си да се изхождаш неподготвен. Аре, вади тука мненията ни и да правим паралел. Убеден съм, че при мене съотношението е миниум 5:1, при тебе 10:1. Дали случайно знаеш в четвъртък кой с кого, къде играе в квалификации за ЛЕ. Питам аз и отговор не чакам. Поне досега не съм видял поне един твой пост посветен на темата. Много си пасивен.
28 Юли 2009 09:01
Докич.....ти с мен паралел не може да правиш, защото аз съм на друго ниво във футбола и дотогава, докато в държавата БиДжи върлува мафията БФС и срещите не се решават на терена, няма смисъл да се коментират футболни срещи, освен такива като БАТЕ, ЖИЛИНА и ТАМПЕРЕ , където лъсва истината за Кенефски.....Кенефски от Подуяне.
28 Юли 2009 10:11
Доко, нали не мислиш че опитите ти да разясниш, какво е искал да каже борат, или какво всъщност е имал предвид шмайзера или Copy-paste , или... да е анализ?
28 Юли 2009 10:18
Боре, твоето ниво стриктно следва линията на га Никогаж ни самтиметър встрани. Останалото, всички го знаем.
БЖ, отдавна си прочетен вестник. И никога не си ме подвел.
28 Юли 2009 10:24
ми Бай Селяшко, като колега на Докича може би точно тук е мястото да му благодаря, че след мач (който съм нямал възможност да гледам) прави сравнително добър анализ на играта и отбора. СЕГА, за плявата и копи пейста си прав, но не всеки е идеален.

Мерси Докич!!! И само Левски, ОЛЕ!! Успех тази вечер момчета!!!!
п.п. Докича и за друго е прав - и Борето и ти по 5-6 поста на ден само Баку(р) ви е в устата. Ако не знаете да ви кажа - тази година все пак играете! ЦСКА имам на в предвид(ако сте забравили кой отбор подкрепяте..ясно кой и в червата МРАЗИТЕ)
28 Юли 2009 10:33
Тук си прав !И аз видях разказа за урагана покосил хотелчето в Андора
28 Юли 2009 10:37
ъъъ? ще ме прощаваш, ама това не го вдянах? за Андора прочетох само наще какво са се опитвали да играят плюс 1-2 клюки от кухнята
28 Юли 2009 10:41
Патриция, аз не познавам чувството омраза!Но рогатата сган докато узурпира името на Апостола ще бъде безмилостно бичувана!
28 Юли 2009 10:52
Бай Желязко, да не си в амок от изборните резултати и на Левски да си го искарваш? За горния пост- "рогата сган" и "безмилостно бичувана" събрано с "аз не познавам чуството омраза" изкърти мивките. Бъзикаме се, всеки си харесва отбора, ама при теб, Беви и Бор.Г. мнооого пяна ви избава бе хора.
peace out
28 Юли 2009 11:02
Понеже иде реч за моята скромна виртуална персона и най-паче за препечатките които пускам редовно давам си думата. Да обясня за сетен път какво се стремя и целя с тях. Знам, че на всички угодия няма.
Та, Фнимавам колкото мога да избягвам партенките които миришат отдалеч. За целта, почти на 100% съм марширал у лево сайтове от рода на Спорт1, Дон Балон, Топспорт и др. които фактически са фабрики за партенки на мах. Когато се яви опровержение на пуснато като "новина" инфо, стига да съм на линия, веднага, без подкана го давам. Стремежът ми е, да разширявам темите за обсъждане. Защото, както още преди няколко години култовия форумец Димитър Николов писа тука: "Закъснееш ли да се включиш между първите 10-тина коментиращи няма шанс да кажеш нещо ново, па дори и със свои думи по темата която ни е събрала". Естествено, има и изключения но трябва ли само да разчитаме на тях. Анализите по препечаткитте обикновено ги оставям на другите. Който желае, разбира се. Аз се влагам максимално в "моето заглавие" където се опитвам с няколко думи да пипна дамара на инфото. Кога успял, кога не, всеки сам си преценя. Толкоз. Кой разбрал-разбрал.
Лоши чувства в тия си действия не влагам. Така разбирам част от форумното си вихрене тука, така постъпвам. За останалото си има БОТ.
28 Юли 2009 11:21
аз не познавам чувството омраза

От кога бе, бай ботушко?
Или може би наблягаш на лицемерието...
28 Юли 2009 12:04
Чуството на омраза е провокирано от емоцията Агресия, която е базова в човешкото психика. Необходимо е нейното разтоварване, защото иначе става симптомообразуващо. В тази връзка ако не познаваш омразата значи нямаш начин да направиш базисно освобождаване от негативната емоция, но аз съм спокоен, от постовете е видно обратното
28 Юли 2009 15:31
Официално: БНТ предава Фк Баку - Левски
28 юли 2009 14:52
От медията официално потвърдиха новината
БНТ ще излъчи двубоя от третия предварителен кръг на Шампионска лига между ФК Баку и Левски, съобщиха от медията пред репортер на donbalou.eu.

Припомняме ви, че мача започва в 18 часа българско време на стадион "Тофик Бахрамов" в азерската столица.
28 Юли 2009 15:46
Patriciat, БЖ е прав! При него няма чувство на омраза. Има нещо като афродизиак - загубите на "Левски" са неговата виагра. Тъжно е, но пък помисли и за приятеля му
28 Юли 2009 16:29
Евазион, и в твоите думи има истина

Докич, основното за твоята персона са анализите..сега, за копи-пейста...който не му харесва(като мен) да не натиска на линка. Занимава ти се- правиш го.

ай САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ и Лавината в атака!!!! Успех и на Черно Море довечера.
Лека вечер, аз съм
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД