:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Еврофутбол"

даде равни шансове на "Левски" и ФК "Баку" за днешния първи мач от III предварителен кръг за Шампионската лига. Коефициентът за победа и за двата тима е по 2.25. За равен е 2.95. ЦСКА е счетен за фаворит срещу "Дери Сити", който приема в четвъртък в мач от III пресявка за Лига Европа. За вицешампионите ставката е 1.25, за равен е 3.85, а за съперника - 6.00. За ПСВ "Айндховен" - "Черно море" от същата фаза коефициентите са 1.10-4.55-10.00.



Контузията

на национала Велизар Димитров се усложни. Той влезе като резерва за "Металург" (Донецк) в 55-ата мин. при равенството 2:2 навън срещу "Карпати" във 2-рия кръг в Украйна. Само 10 мин. по-късно обаче българинът се свлече на терена и трябваше да бъде заменен принудително.



Втори гол

за "Терек" във втори пореден мач вкара Валентин Илиев, а с това донесе равенството 1:1 навън срещу "Кубан" в 15-ия кръг в Русия. Защитникът игра цял мач и бе точен с глава в 45-ата мин. "Отбелязах с Божията помощ. В тази жега едва ходехме, какво да говорим за бягане", каза Илиев. Съотборникът му Благой Георгиев игра 86 мин. и получи жълт картон. "Терек" е 8-и с 21 т. Води "Рубин" с 28 т., пред "Спартак" и ФК "Москва" с по 27 и др.
1120
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД