:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ганаец избра "Локо" (Сф) пред румънци

Дерек Асамоа
Ганаецът Дерек Асамоа е отхвърлил предложението на "Рапид" (Букурещ), като е предпочел това на "Локо" (Сф), съобщи радио "Дарик". И двата отбора са на подготовка в Германия, а африканецът е на проби при "железничарите".

Той вече е одобрен от треньора Драгомир Окука, ще участва в днешната контрола срещу "Ерготелис", след което ще пътува с отбора за София в сряда. Веднага след това Асамоа трябва да подпише договор с "Локо". Макар да е назад в подготовката, той вече вкара 2 гола и показа прилични качества. Асамоа (28 г.) за последно е играл в шотландския "Хамилтън", бил е 1 сезон и в "Ница". Има британски паспорт.

Новият сърбин в "Локо" Звонимир Станкович пък се контузи. Левият бек има болки в лявото коляно и при връщането на тима в България ще бъде прегледан за сериозността на травмата. Засега той се подготвя отделно от тима заедно с Ваня Дзаферович. Хърватският защитник се възстановява от операция на скъсани коленни връзки и прогнозите са, че ще играе едва догодина.
1104
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД