:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 184
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

2.8 млн. евро

ще бъдат вложени в реконструкция и благоустройство на спортен комплекс "Септември" в Симитли, след като кметът на общината Апостол Апостолов подписа договор с Министерството на земеделието и храните за финансиране на проекта. Средствата са безвъзмездна финансова помощ по програмата за развитие на селските райони. В изпълнение на проекта ще се построи нова сграда с многофункционална спортна зала с капацитет за 1500 зрители.



Президентът

на федерацията ни по бокс Красимир Инински ще връчи утре традиционните годишни награди на най-изявените деятели - "Боксьор №1", "Треньор №1", "Най-добър боксьор жена" и "Най-добър млад боксьор" за 2012 г. Ще бъдат наградени и заслужили ветерани за техния цялостен принос за развитието на българския бокс.



Илия Царски

защити титлата си в шампионата ни по автомобилизъм на писта, след като спечели състезанието в Хасково и направи своя аванс на върха непреодолим. Преди старта Царски с "Мицубиши" имаше аванс от 17 т. пред конкурента си Румен Дунев. Дунев завърши 8-и в първия етап, а във втория не стартира поради технически проблеми и разликата стана 43 т.



"Атлетик"

е новият носител на купа "София" по бейзбол. Вторият най-стар столичен отбор разгроми "Блус" с 19:4 във втория мач от финала на градската надпревара и вдигна трофея за първи път след 2008-а. Общо това е 8-а купа за "атлетите", които са рекордьори по този показател в 16-годишната история на турнира.
553
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД