:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 197
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" иска допинг контрол

Шампионите може да се разделят със звездата си още през зимата
СНИМКА: БГНЕС
Марселиньо (в средата) може да изиграе последния си мач срещу ЦСКА тази събота, тъй като към него има много сериозен интерес от чужди клубове. А и в "Лудогорец" са готови да се разделят с него при добра оферта.
Ръководството на "Лудогорец" е поискало допинг контрол за предстоящия мач срещу ЦСКА за Купата на България в събота. Първата среща в Разград завърши 2:1 за "армейците", а вчера искането на шампионите е внесено в Антидопинговия център в София. По процедура след двубоя на ст. "Васил Левски" в събота с жребий да бъдат определени по двама футболисти от всеки отбор, които ще бъдат проверени за забранени стимуланти. Това искане на "Лудогорец" потвърждава желанието на ръководството на клуба отборът да отстрани ЦСКА въпреки загубата в първия мач.

Ден след мача с "Левски" се разбра още, че една от звездите на тима - Марселиньо, може да напусне "Лудогорец" през зимната пауза. Самият бразилец заяви след победата с 2:1 над "сините", че яснота около неговия трансфер ще има през декември, когато завършат мачовете от есенния сезон. Интерес към Марселиньо има от турски и корейски отбори.

Собственикът на клуба от Разград - Кирил Домусчиев, също не отрече възможността нападателят да бъде продаден. "Готови сме да се разделим с всеки от нашите футболисти, стига да има добра оферта", каза той.

В "Лудогорец" са набелязали и двама нови футболисти за привличане през зимата. Въпреки доброто представяне на отбора през последната година треньорът Ивайло Петев продължава да търси качествен централен нападател. Сега на върха на атаката е Емил Гъргоров, който при евентуална продажба на Марселиньо ще бъде върнат при халфовете. Шампионите се надяват да привлекат и добър полузащитник, като според запознати вече е набелязан такъв от Бразилия.

Успоредно с купуването на нови играчи в Разград работят и върху произвеждането на такива от школата си. Босът Домусчиев не изключва възможността да инвестира в още един клуб - най-вероятно "Спартак" (Вн), за да има къде да се обиграват младите футболисти на "Лудогорец".
8
1167
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
19 Ноември 2012 21:39

МАРКАТА, ХАРИЗМАТА







19 Ноември 2012 21:52
АТЛЕТИКО, ти отвори и затвори темата.
19 Ноември 2012 21:54
За Деко, Барт и Бадема ли искат допинг контрол?
19 Ноември 2012 22:00
Витамините! Сиропчетата! Капките за нос!
20 Ноември 2012 08:55
Тия скапаняци ги пребихме на техен терен, в неделя пак. А допинга на ЦСКА може да дойде само от трибуните, дано дойдат повече хора...
20 Ноември 2012 09:30
Нека правят допинг контрол, не само на червените, но и на сините и на зелените и на пембяните! Колкото повече контрол, толкова повече чистота в играта!
20 Ноември 2012 09:36
Отче Паисий, у десетката!
20 Ноември 2012 10:15
Спортното министерство направи ли така афишираната нааааааааай- модерна допинг лаборатория на Балканите или отново кьор фишек?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД