:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) предлага нов договор на вратар

Йордан Господинов
Ръководството на "Локомотив" (Пд) се надява да задържи един от най-добрите си футболисти този сезон - вратаря Йордан Господинов. Договорът на бившия национал изтича през следващото лято, но на "Лаута" ще му предложат по-добри финансови условия още през зимната пауза. Господинов започна колебливо сезона и дори отстъпи титулярното си място на взетия под наем Стефано Кунчев, но постепенно влезе във форма и е един от твърдите титуляри при треньора Стефан Генов.

В същото време изп.-директор на "Локо" Николай Почеканов заяви, че съвсем скоро клубът ще се сдобие с нови спонсори. Един от тях ще бъде фирмата "Рефан". Почеканов допълни, че продължават преговорите с бившия голмайстор на тима Мартин Камбуров за привличането му. Самият нападател обаче призна, че има разминавания със собственика на клуба Веселин Марешки, като шансовете му да се върне на "Лаута" са 50:50.

"Много ще се радвам, ако това стане, защото бях на последния мач на "Локомотив" и публиката ме посрещна радостно. Ако се запазят по-опитните играчи, мисля, че може да се направи един доста силен отбор", коментира Камбуров.

Бившият национал отговори и на обвиненията на "Лудогорец", че си прави реклама на техен гръб: "Аз играя професионален футбол и съм вкарвал голове в България още от времето, когато този клуб не е съществувал".
1091
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД