:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В "Левски" приеха и загубата в Разград без драми

Иво Тонев
В "Левски" приеха поредното поражение във важен мач извън собствения си стадион през този сезон без особени драми. "Сините" паднаха от прекия си конкурент за титлата "Лудогорец", след като преди това загубиха от ЦСКА и от "Сараево" в Лига Европа, но въпреки това в клуба има оптимизъм, че сезонът може да бъде спасен и титлата да бъде спечелена.

"Нормално, целта ни да е шампионската титла, все пак има още 17 мача. Очаквам да играем добре и да побеждаваме", каза изпълнителният директор Иво Тонев.

Президентът Тодор Батков пък явно показва, че не той взима крайните решения за бъдещето на тима, който въпреки гръмката селекция и гръмките обещания не играе добре.

"Има кой да коментира представянето на отбора, не е моя работа да го правя. Каквото върша аз, си го върша перфектно. За играта се обърнете към когото трябва. Остават 17 кръга. Гледаме напред, няма как", каза след поражението в Разград Батков.
86
1585
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
86
 Видими 
19 Ноември 2012 19:51
Школата! Базата! Юношите! Ше видиме!
19 Ноември 2012 19:53
ШАМПИОНИ

19 Ноември 2012 20:16
Юношите!
19 Ноември 2012 20:22
Как сте,как сте милиционери!?Потече ли гъза,пардон ГАЗА!?Айде КЗЛ!
19 Ноември 2012 20:45
Беверенчо, къде забягнахте с вуйчо си Желязко, бре

Още няма кой да ви замести, все са с по една-две гънки повече от вас


Блогът на Драгой
19 Ноември 2012 21:04
Drаgoi, наистина темата за газовите рубли е безкрайно благодатна но този път дори надмима себе си.
Отдавна така от сърце не бях се смял. А с паралелната тръба с газта дето КК я пикае изби всичкото фаянЦ на форума наш.
19 Ноември 2012 21:25
В "Левски" приеха и загубата в Разград без драми


То така е и при жените - след третия, приемат е***нето и шута в г*за после с думите "Пък тоа простак не ме заслужаваше изобщо!"
19 Ноември 2012 21:44
duzov
19 Ноември 2012 21:50
duzov
19 Ное 2012 21:25


19 Ноември 2012 21:50
Някои от личен опит ги знаят тънките работи. Няма лошо.
19 Ноември 2012 22:16
Казах ли ви, че машиниста няма да остави така работите.
Натисни тук
Край, никога повече Син сити
19 Ноември 2012 22:56
Ето едно непредубедено мнение защо работите при вас не вървят - натисни тук. И защо въпреки финансовата и управленска стабилност, въпреки медийния комфорт, губите важните мачове. Нека Драгой си води подробни бележки в тефтера.
19 Ноември 2012 23:17
Лайсна, би ли обяснил на просто говедо като мен, защо приемаш, че доказания поръчков журналист Жаклин Михайлов е способен на "непредубедено мнение". Когато напиши не една статия, само едно единствено критично изречение за съпруга на издържащата го Илияна Раева тогава и ще си направя труда да му прочета и останалите статии. Не нам!
19 Ноември 2012 23:35
Лайсна,съвсем отковенно - няма как да ядосаш който и да било от нас с писане,че сините паднаха от "Лудогорец".Просто не си интересен,разбери.Защото делиорманци още са действащи шампиони и защитават своята титла.
20 Ноември 2012 00:20
В ЛЕВСКИ имало " управленска стабилност"

Това е все едно да кажеш, че Тулуза са ви били на мач
20 Ноември 2012 02:52
ОСТАВКА бе, МАЗОХИСТИ !
ОСТАВКААААААА!!
20 Ноември 2012 04:41
Казах ли ви, че машиниста няма да остави така работите.

Ох, той (в комплект с ИвТ и доносника Николай) дано остави отбора, че искрено да се зарадвам.
20 Ноември 2012 05:41
Това, че няма драми е нормално и не е непременно лошо. Лошото е, че не се правят никакви изводи и не се вадят никакви поуки. Лошото е, че всичко се е хлъзнало по една наклонена плоскост и никой дори и не помисля да направи някакви промени.

А тези изказвания ги бях написал още в петък, като писах очакванията си за мача. И не претендирам за особена проницателност или видения от бъдещето. Просто поглед в миналото.

Иначе ми е интересно къде е видял авторът гръмка селекция? Ама много ми е интересно.
20 Ноември 2012 06:53
Адвокатът заяви, че руснаците сами са направили избора си да работат със "сините" вместо с ЦСКА и не вярва някой да им е полвиял по какъвто и да е начин. Той допълни, че е приятел с президента на Шалке 04 и се надява с помощта на "Газпром" и на "Герена" да се случат хубави неща, каквито стават в германския клуб.

Бат' Тодар послъгва, усеща се дългата ръка на Чичо Миша Чьорни!
20 Ноември 2012 07:20
Бат' Тодар послъгва

Да има изненадани
20 Ноември 2012 07:23
Падаш от шампиона, временно втори в класирането преди мача, на негов терен. Драма и катаклизми мое да има само в главата на болни мозъци. Това че не сме играли добре в такъв мач също. Не може да подменяш 6-7 играча преди началото на първенството, да сложиш нов треньор и да очакваш, че ще има само победи и добри игри. Трябва време за изграждане на отбор и стил. В Шахтьор, където се наливат безумни пари, за да стигнат до сегашното качество на игра - три сезона. Малко реализъм.

А това дали Илиан е подходящият човек за треньор и дали играчите отговарят на изискванията на ръководството е друга тема.
20 Ноември 2012 07:32
Малко реализъм.

Реализъм викаш? Какъв реализъм има в това да освободиш Калво, Тасевки и Цветков, а да оставиш Йовов и Гаджев?
20 Ноември 2012 07:56
Чета по-горе,че в ЛЕВСКИ имало управленска стабилност...правилно.Всичко се приема без драми и сътресения-и това е правилно.В този смисъл всеки от почитаемите форумци може да е ръководител в ЛЕВСКИ и пак ще има управленска стабилност,но сигурно на някои от нас няма да им издържат нервите и ще изгонят почти целият отбор,ако са на мястото на чаровният синдик г-н Тонев.Аз лично бих освободил и него.
mumoko-предълбоко уважаеми...съгласен съм,че трябва време,но кажи,моля,с кого ще бъде постигнато качеството на игра-играчи,треньор,админастративно ръководство.С Марсиньо,Йовов,де Карвальо,Силва,Старокин,Ангелов и прочие...и Илиан Илиев и Иво Тонев-дълбок песимист съм.И най-вече,че за 5-6 месеца не се виждат дори наченки на някакъв стил на игра.Дано догодина бъда опроверган.
20 Ноември 2012 09:28
Нормално е да няма драми! Все пак Левски не са на недостижимо точково отстояние от първите, една победа на ЦСКА следващия кръг и отново ще имаме нов водач в първенството.
20 Ноември 2012 09:40
Само припомням,че Абрамчик беше освободен с оправданието,че отбора не играел красиво...А сега не играе нищо,ама сме спокойни и уверени.
20 Ноември 2012 09:42
Паисий, мача ЦСКА и Лудогорец е за купата. Нов първенец ще има, ако Ботев бие като домакин Лудогореца. Дори и равен между двата отбора прави Левски временен водач.

Драма в Левски след загубата в Левски няма. Има комедия на макс. Батков не е спал цяло денонощие от притеснение, че отбора играещ "правилният футбол", нещо е запецнал. Очаква се нов план 2014 година, който да се осъществи с юношите.
20 Ноември 2012 09:46
С всички съм съгласен само не ми става ясно и на мен как със селекция от "първи избор" каквото упорито ни я набиваха доскоро и която изпитва кански проблеми не да надиграе полуразпаднали отбори, справка Ботев Враца а просто да вземе 3 т. у дома може да постигне целта на Газпром, групи на ШЛ.
Моята идея е да се изчака свършването на полусезона и метла. Има няколко които заслужават да ги оставят плюс задължително треньор с визитка от чужбина. Може и Херо. Чудеса прави с анонимници и без пари.
20 Ноември 2012 09:53
Неврокоп, това илюзорно спокойствие в отбора е за пред феновете. Ще да видим!
При нас нищо ново. Старата песен на нов глас. Визирам случаят с Пакурар. Маясъла /по Гъчо/ само вдига пара, но огън под казана няма и качествена чорба скоро няма да сърбаме.
20 Ноември 2012 10:00
Kalin
20 Ноември 2012 07:32
Реализъм викаш? Какъв реализъм има в това да освободиш Калво, Тасевки и Цветков, а да оставиш Йовов и Гаджев?

Калине,защо да няма реализъм? Калво беше дошъл за ЕДИН сезон и не е пжелал да продължи в "Левски".Какво да направят,да го вържат ли?
Тасевски една година непрекъснато иска да напусне.И него ли да вържат?
Дали на чужденци наемници може да се разчита да са гръбнак на отбораза повече от три-четири сезона и то в слабо първенство като нашето?Ти какво ще кажеш по въпроса?
За Цветков е треньорска грешка.Неправилна преценка от какво се лишава и на какво залага.Повтарям!Треньорска грешка и на никой друг.
20 Ноември 2012 10:02
Докич, съмнявам се Херо да поеме Левски. След болестта която прекара, му е нужно спокойствие. В Бургас никой не го натиска за купи, ЛЕ, ШЛ. Оставен е да работи по собствено усмотрение и му се чува думата. Треньор от чужбина надали. Боратко иска да има нужните бушони, а и ИТ си е тарикатче и няма да се наеме да вади кестените с голи ръце. Ролята му в Левски е на куче, което пази чужди пари от ръчичките на Борат. Майката му е спокойствие, пък каквото стане!
20 Ноември 2012 10:16
Dokich
20 Ноември 2012 09:46

С всички съм съгласен само не ми става ясно и на мен как със селекция от "първи избор" каквото упорито ни я набиваха доскоро и която изпитва кански проблеми не да надиграе полуразпаднали отбори ....

Докич,във всичко ли вече има недоверие?Ако е така,значи паралелните ни разбирания се отнасят за някой друг отбор,но не и "Левски".
Уви,вярно е,че са били първи избор,с едно или две изключения.Най-скъпия,Силва е привлечен след изричното настояване на Илиан,а виждаш,че не го пуска да играе.Вече казах и за грешката с Цветков.Просто идеята на Илиев за облика на отбора със заварените и новите не работи до сега.Дали ще проработи,едва ли някой може да каже.Явно има грешни ходове,но кои и колко са,ще може да се отчете в края на полусезона.Колкото и неприятно да ни е - това е положениетао и няма да го променим с песимизъм.Пък какво ли зависи от нас запалянковците?
20 Ноември 2012 10:26
Някои колеги се изказаха остро и с неверие за назначаването на Топчо за треньор на деца в клубът.А ето отзива на родителите за работата му.Поне до сега:
Жест
Родители разплакаха Топузаков
с писмо. Те му благодариха за отношението към набор 2001, който се готви на стадион "Раковски". "Проявяваният от вас индивидуален подход към всяко едно дете, съобразно неговите спортни и личностни качества, възвърна тяхната любов към футбола. Като родители високо ценим отговорността, с която се ангажирате, възпитавайки нашите деца в духа на дисциплина, търпение, спортсменство и толерантност. Щастливи сме, че във ваше лице малките футболисти имат не само изключителен треньор, но и приятел", гласи то.

20 Ноември 2012 10:27
Ами то скоро наистина ще трябва да ги връзват по-добрите играчи, че да останат в "Левски". Естествено, че никой няма да иска да остане, като не вижда никакви амбиции в отбора, да не говорим, че не се предлагат и кой знае какви финансови условия. Сигурно и това е единствено треньорска грешка.

И аз не вярвам, че Димитров ще се съгласи да дойде пак в "Левски". И не толкова заради спокойствието според мен.

20 Ноември 2012 10:47
Сигурно и това е единствено треньорска грешка.


Бак,хайде да направим промяната ние с теб в заплащането,хайде ...
Но като сме парични голчовци,май е по-добре да не учим богатите как да си харчат парите.Ако не друго поне няма да си образуваме нерви заради чужди грешки.
Па знам ли,може да кажеш,че и за това не съм на правата страна?
20 Ноември 2012 10:58
tvirem, ами да я направим. Но и затова никой не ни пита май. След като някой е решил да бъде президент и собственик на футболен клуб, то трябва да е наясно, че ще има хора, които се вънуват от това, което става с този клуб и ще имат изисквания. Ако не иска никой да му казва как да си харчи парите да не се е захващал с тази работа. Да си е стоял юрисконсулт на някоя община да речем.

А като не може да я върши тая работа, да си търпи последствията. Не може само да обираш позитивите, а като не се получават нещата да се фръцнеш и да кажеш на всеки да си гледа работата. Аз поне така мисля, а като гледам ти си на мнение да не косим чорбаджията, че току-виж ни се обидил...
20 Ноември 2012 11:08
...,а като гледам ти си на мнение да не косим чорбаджията, че току-виж ни се обидил...

Не,Бак,твърдо не!Винаги излизам от това - какво и как бих могъл да свърша или помогна и като чуя,видя нещо рационално да се поучавам.Но да давам акъл на по-умния и да казвам как да харчи парите си богатия - това не го правя.Защото знам за поговорката:
"Като си умен,къде са ти парите?"
20 Ноември 2012 11:08
Твирем, не ти разбрах идеята. Биеха ли се в гърдите и Батков и Тонев, че в последната селекция всички до един били "първи избор'. Биеха се. Видя ли се, три, само три ключови мача дотук и всички изгубени безславно. Играта, мисля, че никой не спори по това, трагична. Какво още трябва да стане за да сме единодушни, че така повече не може да продължава. И Батков дето му сме правели сметка на парите като не е капацитетен да държи на ниво ОТБОРА отговарарящо на Името да си изпълни отдавна декларираното намерение. Да се оттегля. И хич не ме интересува кухненската информация която винаги сочи за виновен, що ли е така, поредният бушон и никога безгрешния машинист.
Дет казва Атлетико, Батков малък си за Левски. Може и по-нежно. Изчерпан. Време е, отдавна при това, за радикална промяна най-горе.
20 Ноември 2012 11:13
Твирем, айде хол стига с тази робска поговорка. Преклонена главица сабя не я сече. Щото излиза, че трябва да акламираме Батков за опитите му, безуспешни при това, че иска хем да мине тънко, хем да гони резултати. С трици маймуни не се ловят.
Това дето си го цитирал не е поговорка. Янки жаргон който вчера аз го пуснах. Това само за протокола.
20 Ноември 2012 11:14
Дет казва Атлетико, Батков малък си за Левски. Може и по-нежно. Изчерпан. Време е, отдавна при това, за радикална промяна най-горе.

Добре,Докич,съгласен съм!Хайде да го сменим.Ти си по-умен,юрист си,кажи как и да действаме.Виждам съгласие по между ни,а не противоречие.Явно е проста работа,но аз не знам как.
20 Ноември 2012 11:18
Колкото до Херо в Левски доколкото съм схванал публичното му поведение след като пребори коварната болест е още по-нахъсан за работа и предизвикателства. Само дето в Левски ще настоява за пълен карт бланш. Е затова докато са сегашните няма да дойде. Случи ли се очакваната промяна за продажба на контролния пакет акции след НГ моге и да дойде.
20 Ноември 2012 11:19
Батков си изпълнява "заканата" и си тръгва.
20 Ноември 2012 11:21
Янки жаргон който вчера аз го пуснах.

Ето!Нагледно доказателство,че още възприемам неща от знаещите.
И къде видя робска психика в мен?В това,че не хвърлям големи приказки в планетарната информация.Че се стремя да не пускам песимистични мисли?Това ли е робса психика?
20 Ноември 2012 11:27
Забележка на про/ст/спорт: Коментарът е на Жаклин Михайлов за sport1.bg, който препечатваме без намеса и съкращения.

На това лайсната му вика непредубедено мнение
20 Ноември 2012 11:37
Твирем, "робската психика", я виждам, че открай време ни скланяш да не посягаме на машиниста. Щото, нямало алтернатива. Аз а и имам добър спомен и други сме го писали. Бах ти и клуба който е опрял само до спасител от ранга на Батков. Благодарим му, че по него време ни накара да "мечтаем". Но това, мина, замина, отживя си времето. Предпочитам, мое мнение, не ангажирам абсолютно никого, да започнем изцяло наново. Ако трябва и от ГЛ. Но това което преживях със Сараево когато оня 100 килограмов дебелак мина като на парад през цялата защита и на всичкото вкара и ни остраниха втори път може и да ми дойде за последно. Припомням него момент не случайно. Той е илюстрация на дъното което стигнахме. Като игра и резултати.
20 Ноември 2012 11:44
Да си кажа и аз скромното мнение по темата.
Батков може да си тръгне само в два случая. Единия е някой кандидат-купувач да му плати колкото иска и той да си отиде по живо по здраво. От информации и изтървани реплики гледам май иска твърде много и няма такъв балама дето да загроби толкова пари. А ако се появи такъв, то той ще е откровен далавераджия и ще досъсипе отбора. Ще станем Цецика номер 2. Вие искате ли това, щото аз не. Искате ли разни врътки тип Платини, Делев, Анисе и прочие за които да ви разнасят из вестниците, да ви се смеят и кучетата и да ви гледат подозрително от УЕФА. Аз щото не. А да вярваме в приказките за добрия благодетел дошъл да изсипе коша с пари можем, ако сме деца в детската градина или най-много тинейджъри.
Втория сценарий е да бъде притиснат. Като гледам от публиката едва ли му дреме на шперца, а пък и да го дреме вече видяхме как действа тоя сценарий при братчедите. Кой луд па ще дойде след като е наясно, че може след време да го последва същата съдба. Пак някой откровен комарджия или далавераджия. Остава сценария да бъде притиснат от външни фактори - банки кредиторки, правителство, политически кръгове и прочие. Това май е сценария в действие, но тук е важно кой ще е наследника му. Ако е някой парашутист или гара-разпределителна, жална ни майка.
Според вас Гришата и Домусчиев защо не се захванаха с ЦСКА. Вероятно защото не им се плащат стари дългове и чужди сметки а и се оказа, че във "великия" български футбол е много по-лесно, чисто, безболезнено и икономически изгодно да се почне на гола поляна, отколкото да се ремонтира стара къща, пък била тя и да речем паметник на културата.
Издръжката на един отбор от БГ в сегашната обстановка в страната е абсурд да идва от продажби на артикули, от билети и други подобни, чийто източник е публиката и фенската маса. Единственото предимство на фенската маса на един отбор в момента в нашата родина е евентуалния обществен и политически дивидент. Които според мен са меко казано съмнителни и незначителни като ефект. Политическо влияние се купува с други по-елементарни и финансови приоми.
Знаи по силата на логиката като източник на финанси остана покупко-продажбата на футболисти. За това се иска добра скаутска мрежа и добра школа. Към това се насочиха и Гриша Ганчев, в последствие и Домусчиевите. Оказва се явно, че децата в провинцията са по-нахъсани и мотивирани да се занимават с футбол. Няма го фактора болни от амбиции родители, пари под масата и т.н. Школите в Ловеч, Разград, ако щете и тая в Черно море, хич не бъкат от разглезени сополанковци, чийто родители ги бутат да тренират футбол, а по-скоро от деца дето им се играе и се отнасят сериозно към играта. Отделно както виждаме от политиката на европейските отбори, които са основните кандидат-купувачи за нашите таланти, хич не им е решаващ фактор дали са от школата на Левски, ЦСКА или тая на Етрополе и Бусманци, важното е да умеят да ритат и да са научени що годе на нещо.
Та след всичко казано по-горе за какво по дяволите да инвестираш пари в Левски и ЦСКА. За какво? Освен заради черно тото или за реклама. А да даваш луди пари (а реално двата ни гранда искат от потенциалните си инвеститори луди пари - 15-20 млн евро са безумна сума за това, което стои насреща) за реклама на ограничен пазар като българския.
20 Ноември 2012 12:25
.
20 Ноември 2012 12:46
Няма лошо да се дава акъл на по-умния. Той, ако наистина е умен, ще успее да види ползата от нещо, за което не се е сетил сам и да го използва, както и да прецени да не използва нещо, което не му върши работа.

heelic, че издръжката на отбора не може да стане само от пари от фен-артикули и билети е ясно, но нали не си мислиш, че Батков непрекъснато губи пари, но продължава да издържа отбора от едната любов към идеята. А врътките с Карвальо не бяха кой знае колко по-малко гадни от описаните от теб.
20 Ноември 2012 12:49
Бацко,
Аз не защитавам тезата, че Батков е добър. Само казвам, че въжделенията ни за чичко паричко дето ще ни направо гранд от висока класа (а те са и въжделения на братчедите също) не ми се виждат реални гледайки дереджето ни на страната като цяло.
20 Ноември 2012 13:00
Ами няма нужда да е Чичко Паричко, просто някой, който да разбира нещата и да не държи да кешира всичко след първия успешен сезон. Прословутите белоруски "трактористи" са добър пример. Сегашната система на евротурнирите дава доста добър шанс да си изкараш годишната издръжка, че дори и повече за един не лош, прилично заплатен отбор с едно участие в груповата фаза. А ако покрай това развиеш и школа и успееш да продадеш няколко играчи можеш да си осигуриш дългогодишно подобно съществуване. В Загреб май го правят вече.
20 Ноември 2012 13:00
.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД