:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 220
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Под №48

в света ще завърши годината най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров. Това е втори пореден сезон за 21-годишния хасковлия в Топ 100 на ранглистата и първи в Топ 50. Втора ракета на България продължава да е Александър Лазов (№495), следван от Димитър Кузманов (№569) и наказания Димитър Кутровски (№708), който ще може да се завърне на корта през май 2013 г.



Звездата

на "Оклахома Сити Тъндър" и трикратен топреализатор на НБА - Кевин Дюрант, постигна първия в кариерата си "трипъл-дабъл". 25-годишното крило отбеляза 25 т., спечели 13 борби и направи 10 асистенции за успеха на "гръмотевиците" срещу "Голдън Стейт Уорирърс" със 119:109.



"Балканска"

група ще има на финалите на Евробаскет '13 в Словения (4-18 септември), отреди жребият. В гр. В попаднаха бившите югорепублики Македония, Черна гора, Сърбия и Босна и Херцеговина, а компания ще им правят Латвия и Литва. Испания ще започне защитата на титлата си в гр. С срещу Чехия, Хърватия, Словения, Полша и Грузия. В гр. А се събраха Франция, Великобритания, Германия, Белгия, Украйна и Израел, а в гр. D са Русия, Гърция, Италия, Финландия, Турция и Швеция.
549
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД