:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Данчо Лазаров: Питайте Казиийски дали ще се върне в националния

Наред с вестта за спечеленото домакинство на Евроволей `15, което на този етап ще струва на държавата минимум 20 млн. лв. (само към 14 млн. лв. ще трябват за довършване на залата в Пловдив и реконструкция на ДКС във Варна), президентът на волейболната федерация Данчо Лазаров намекна, че няма да прави проблем, ако звездата Матей Казийски реши да заиграе пак в националния отбор.

"Не знам дали Матей ще се завърне в отбора. Най-добре питайте него. Работа на треньора е да подбере и да разговаря със състезателите, които възнамерява да повика. Така че това е тема за Камило Плачи", заяви Лазаров в неделя вечерта.

По това време Матей направи 15 т. за победата на своя клубен тим "Итас Диатек" (Тренто) над шампиона на Италия "Лубе Банка" (Мачерата) с 3:2 (23, 21, -20, -23, 12) в дербито на 7-ия кръг. Това бе своеобразен реванш за загубените финали - за титлата миналия сезон и за Суперкупата на Италия на 30 септември.
4
771
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
20 Ноември 2012 05:53
Честно казано вече наистина не съм сигурен дали в този вестник не са някакви тайни почитатели на Лазаров. Толкова некадърно го оплюват, че всеки път му изписват вежди вместо да избодат очи.

А може и просто да са некадърни.
20 Ноември 2012 09:16
Къде видя оплюване на Лазаров?!
20 Ноември 2012 10:21
"Наред с вестта за спечеленото домакинство на Евроволей `15, което на този етап ще струва на държавата минимум 20 млн. лв. (само към 14 млн. лв. ще трябват за довършване на залата в Пловдив и реконструкция на ДКС във Варна)..." - ето го тънкия намек, че инженерът пак злоупотребява с народната пара. Не мисля, че е нужно да обяснявам защо е некадърен.
20 Ноември 2012 13:04
Между впрочем новината, че ще бъдем домакини на състезание от такъв ранг, бе спомената едва ли не с пренебрежение, като се акцентираше основно върху разходната част и възможността за далавери и заздравяване позициите на инженера. Което си е повод за дълбок размисъл е ли адекватна спортната ни журналистика въобще или следва посоката на вятъра...
Излишно е да се припомня, че именно домакинствата са ни били в основата на почти всички големи успехи - сребро СП'70 и бронз ЕП'81. Можем да турим в кюпа и жените - злато в София ЕП'81 и бронз във Варна ЕП'01.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД