:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 484
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Нападателят

Димитър Рангелов игра цял мач за "Люцерн" срещу "Лозана" в 18-ия кръг на швейцарското първенство. След 0:0 "Лозана" остана 6-и с 21 т., а "Люцерн" 7-и с 18. Лидер е "Грасхопърс" с 34 т. и мач по-малко.



"Аякс"

би с 3:1 ПСВ "Айндховен" в дербито на Холандия, но остава 4-ти с 30 т. след 15 кръга. ПСВ, за който в игра не се появи защитникът Станислав Манолев, е втори с 33. Лидер излезе "Твенте" с 34 след 2:0 над "Ден Хааг", "Витес" с 31 е трети, но късно снощи имаше домакински мач с "Рода".



Трета

загуба в последните 5 мача допусна "Пари Сен Жермен" - 1:2 от "Ница" в 15-ия кръг във Франция. Това остави тима трети с 26 т. Толкова имат още вторият - "Сен Етиен" след 0:0 с "Аячо" и "Олимпик" (М), който снощи гостува на "Брест". Лидер с 31 т. е "Олимпик" (Л), победил "Монпелие" в Лион с 1:0.



"Милан"

ще опита да купи през зимния трансферен прозорец нападателя на "Манчестър С" Марио Балотели, който е и италиански национал. До този извод са стигнали италиански медии, тълкувайки думи на президента на "росонерите" Силвио Берлускони, че за да се привлекат толкова класни играчи, трябва първо "да ги убедим да дестабилизират отношенията си с клуба, както Роналдиньо постъпи с "Барселона". Балотели и без това е в конфликт с треньора на "Сити" Роберто Манчини и с част от шефовете на клуба.



Цял мач

за "Лиерс" игра нападателят Костадин Хазуров в домакинския двубой срещу "Монс" (Берген), загубен с 0:3, в 18-ия кръг в Белгия. "Лиерс" остана 14-и с 16 т., "Монс" е 7-и с 27, а лидер е "Андерлехт" с 40.
670
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД