:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 453
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Славия" свари "Ботев" неподготвен

Вместо да тренираме, приказвахме за "Лудогорец", признаха пловдивчани след 0:3 в София
СНИМКА: SPORTAL.BG
Сръбският плеймейкър на "Славия" Павле Попара е изпреварил бранителя на "Ботев" Ангел Рахов (вляво) в борбата за първа топка по време на вчерашния мач в София.
"Славия" разби "Ботев" (Пд) с 3:0 у дома в първия мач след завръщането на Велислав Вуцов като треньор на "белите". Двубоят в столичния кв. "Овча купел" бе първи и от 1/8-финалите в турнира за купата на България, а реваншът е на 16 декември в Пловдив. Столичани ще гостуват там с комфортен аванс, осигурен от головете на Живко Желев и Петър Димитров (2).

"Да, това е "Славия", такъв "Славия" искам да гледам. Ако много искаме купата, ще я имаме - коментира в типичния си стил президентът на софиянци Венцеслав Стефанов. - Първо ни трябваше шокова терапия, тя дойде с Вили Вуцов. Пак продължавам да твърдя, че Мартин Кушев (б. р. - досегашният треньор) е много добро, свястно и читаво момче, продължавам да държа много на него, но Вили успя да накара отбора да повярва в собствените си сили. Смятам, че ни очакват по-хубави дни."

Въпреки че още от самото начало на мача "Славия" бе видимо по-добрият отбор на терена, гостите от "Ботев" отново могат да имат претенции към съдийската бригада, понеже голът на Димитров за 2:0 падна от очевидна засада на нападателя.

"Не смятам, че съдията умишлено е направил нещо. Иска ми се да кажа на колегите от Пловдив, че не вярвам БФС да е причината и за тази загуба, по-скоро да потърсят вината в себе си. Аз също съм бил недоволен от съдии, мога да имам претенции към някои отсъждания днес, но като цяло смятам, че съдията свири без пристрастия към единия или другия отбор", добави Стефанов.

Всъщност треньорът на "канарчетата" Ферарио Спасов обясни слабата игра на възпитаниците именно с проблеми в собствената кухня.

"Заслужена победа за "Славия". Особено през първото полувреме ни надиграха категорично. Неубедителна игра на нашия състав през тези минути. Нямахме много време да се подготвим за този двубой след злополучния мач с "Лудогорец". Повечето време мина в приказки за този мач", сподели Спасов.

Преди мача от "Ботев" съобщиха, че клубът ще поеме част от глобата в размер на 5000 лв., наложена от БФС на треньора на "Черноморец-Бургас" Димитър Димитров заради дейното му участие в приказките покрай скандалния мач на "жълто-черните" с "Лудогорец". За целта ще бъдат използвани приходите от билети на реванша срещу "Славия".
21
1326
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
21
 Видими 
02 Декември 2012 19:45
Перуката ще подава ли оставка, или този път ще му се размине
P.S. Някой познава ли го този ?
02 Декември 2012 23:10
Къде е Остин да оправдае вторият гол на Славия. Питам аз и отговор не чакам.
Трудно е да се поддържа една линия на поведение която не е в унисон с поговорката: "Аз не сакам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле"
Не е лесно да си кацемеец-металист
02 Декември 2012 23:16
...сигурно се бори с жълтото около човката .
03 Декември 2012 00:54
Да, перуката трябва да подаде оставка заради 2-рия гол.
Само при едно условие не трябва да подава оставка - ако Славия победи лесна с гол от засада.
Но като гледам как е директивата - по-скоро лесна ще победи славия с такъв гол.
03 Декември 2012 02:05
Кара, аз линията на поведение я спазвам категорично, но на тебе ти е много трудно защото много линии станаха. Ами това е видял рефера-това е свирил. Казах го още за мача с делиормана, вината е чисто наша че не успяхме да вкараме толкова голове колкото рефера няма да може да отмени. И мача да преиграят и 3 пъти да го играят, пак ще загубиме. За мача със Славия...ами няма да го преиграят и вместо с 3:0 все едно че сме паднали с 2:0. Е, и? Слаби мотиватори са и Феро и Кривия, много пара отива в сирената по малко в двигателя. Някой трябва да си вземе поука, ако не ще си вземе шапката. Още да обяснявам ли?
03 Декември 2012 02:09
Колкото до Вуте...ами че той отдавана е само бледо копие на един соцгранд, който може и да е бил някога "отбора на народа" по трънско и долината на печенегите. Сега е спаринг партньор за Лудогорец и Литекс.
03 Декември 2012 02:55

Вместо да тренираме, приказвахме за "Лудогорец", признаха пловдивчани след 0:3 в София

Преди това говореха за "балтиите" в Ловеч, за балтиите в мача с/у Локото, за балтиите с/у цсАка с/у Левски....Струва ми се че Кривия разбира позицията на Спортен Директор много "криво". Или трябва да забрави за говеждия си период или да си взема шапката и Дим да го няма. Най добре обратно от където е дошъл.
03 Декември 2012 07:22
Абе Кривия ви е проблемът, сега. Не дай си, боже, по някоя линия да се уредите да играете пак в Европа. Това петте гола на Дарко Шукер ще са като малка загрявка с това, което ще ви се случи. Засега амбициите ви силно надминават възможностите ви. Малко скромност, повече концетрация върху тренировките и може до година-две да имате сносен отбор.
03 Декември 2012 08:01
Muktadasaxkoburgidiotski
12 Авг 2012 10:03
Мнения: 13,133
От: Vanuatu Ха така , Младенчо ! От рано трябва да започне скимтенето Превантивно , така да се каже... Аз лично ти пожелавам да идеш в неделя вечер на гейарена лично да наблюдаваш рецитала ,щото след Челси не си спомням да ви е гостувал толкова класен отбор !



03 Декември 2012 08:28
Само да допълня. Покрай многото глупости, които изговорихте, пропуснахте да кажете нещо за положението от 4-тата минута. Всеки един купен, поръчков и всякакъв съдия хич нямаше да се замисли и щеше да реши мача моментално с дузпа и червен картон.
03 Декември 2012 09:08
Остин, извадих ли ти от прикритието. Извадих те. Колкото и да се обясняваш линията е ясна. Може и да кривуличи но най-същественото се чувства. Няма да се повтарям. Дано проекта Ботев не се окаже предизборен балон. Защото нашите заяждания са си напълно нормални за форума. Но бг футбол има нужда от един много по-стойностен Ботев. Сега дори за вътрешна консумация сте средна хубост.
03 Декември 2012 11:37
Да, перуката трябва да подаде оставка заради 2-рия гол.

Само от БФС или и от УЕФА?
като гледам как е директивата

Коя директива - за Купата или първенството? Че се обърквам, много директиви много нещо...
03 Декември 2012 12:13
В Славия се събра добър треньорски щаб.Ако спрът със "славистките" игри,отборът ще е величина в първенството ни.
03 Декември 2012 12:33
Абсолютна грешка е назначаването на Кривия за спортен директор в Ботев. Престоя му в Левски абсолютно е оформил характера в унисон с прякора. Дори публиката вижда слабото представяне на доста от футболистите, но Кривия и Феро си мислят че с рева против реферите ще оправят нещата.
03 Декември 2012 14:34
Остин, лесно предвидимо. Макар и косвено, кой ако не Левски е виновен.
Нищо, че Кривия винаги си е бил крив.
03 Декември 2012 15:11
Кривия - ясно. Но Фирариу
03 Декември 2012 15:46
Абсолютна грешка е назначаването на Кривия за спортен директор в Ботев.

Абсолютната грешка е да искате от Ферарио по-добри резултати,това е тавана на този треньор.
03 Декември 2012 16:04
Стажа, стажа! при соцгрндовете, там е усвоил навиците да реве.
03 Декември 2012 18:00
Перуката да помага
03 Декември 2012 18:08
"Славия" свари "Ботев" неподготвен

Свари го в собствен сос с едно ферари с цвят червен..нос
03 Декември 2012 18:12
Николов е подпирал корема на Венци Стефанов за да не задуши Фелацио Спасов!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД