:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,003,319
Активни 368
Страници 1,242
За един ден 1,302,066

Бенитес: Не съм сигурен, че ще остана в "Челси"

Само след три мача начело на "Челси" треньорът Рафаел Бенитес вече заговори за оставка. Причина стана загубата с 1:3 от "Уест Хям" в 15-ия кръг на английската Висша лига. При това "сините" поведоха в 13-ата мин. чрез Хуан Мата, но допуснаха изравняване в 63-ата и още два гола в последните 4 минути.

Откакто смени Роберто ди Матео на поста, Бенитес записа два пъти 0:0 и загуба с 1:3 и се превърна в първия мениджър на "Челси" след Джанлука Виали (1998 г.) без победа в първите си 3 мача. Нещо повече - серията без успехи на "сините" от Лондон вече е 7 срещи, нещо небивало, откакто през 2003 г. Роман Абрамович купи клуба.

Запитан след мача дали счита, че няма да се задържи дълго на ст. "Стамфорд Бридж", Бенитес отговори: "Това зависи от нещата, които правим на терена. Ако се подобрим, ще бъде по-лесно". След това обаче призна: "Да, не съм сигурен 100%, че ще се задържа".

Сътресения имаше и в друг лондонски гранд - "Арсенал", който падна на своя ст. "Емирейтс" с 0:2 от "Суонзи" и е едва десети с 19 т., с 15 по-малко от лидера "Манчестър Юн", който измъкна 4:3 като гост над "Рединг". На полувремето и след мача феновете освиркаха треньора Арсен Венгер и клубното ръководство. Преди двубоя пък фракцията "Движение на черните шалчета" организира уличен протест заради трансферната политика и издигна плакати "Какво, по дяволите, правите?" и "Да изритаме алчността от футбола". Напрежението се отрази зле на президента на "Арсенал" Питър Хил-Ууд, който получи инфаркт и бе приет в болница малко преди мача. Хил-Ууд е начело на клуба от 1982 г., баща му и дядо му също са били на този пост в миналото.

"Фулъм" пък падна с 0:3 на своя ст. "Крейвън Котидж" от "Тотнъм". Димитър Бербатов игра целия мач за домакините, но бе използван повече като плеймейкър, вместо като централен нападател. В другите съботни мачове "Ливърпул" би "Саутхямптън" 1:0, "Манчестър С" - "Евертън" и КПР - "Астън Вила" завършиха по 1:1, а "Уест Бромич" падна от Стоук С" 0:1. "Норич" и "Съндърланд" играха снощи, а "Нюкасъл" посреща "Уигън" днес.
3
927
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
02 Декември 2012 23:04
МАНЮ !
03 Декември 2012 07:26
Scientists predict that by 2026, you won't be more than six feet from an ex-manager of Chelsea.
03 Декември 2012 07:29
Проблемът не в треньора, и трудно някой ще може да измъкне отбора в дупката, която се намира, при толкова много мачове и толкова малко състезателите в състава. Чели са ползвали само 19 играчи досега, най-малко от всички отбори в лигата. И същевременно има 28 играча под наем някъде, и трима сериозни играчи контузени. Умората си казва думата. Тая спирала ще продължи поне докато отборът не се върне от Япония.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД