:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 456
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Германски национал ще лекува 5 месеца травма

Защитникът на "Байерн" и германския национален отбор Холгер Бадщубер ще се лекува поне 5 месеца. Това е заключението на лекарите след тежката травма, която Бадщубер получи по време на дербито на 15-ия кръг в Бундеслигата "Байерн" - "Борусия" (Д). Защитникът е скъсал кръстни връзки в дясното коляно.

Мачът пък завърши 1:1 с голове на Тони Кроос за "Байерн" в 67-ата и на Марио Гьотце за шампионите в 70-ата мин. Това остави "баварците" на върха в класирането с 38 т., на 11 преди "Борусия", който е трети.

Втората позиция остава за "Байерн", който би с 1:0 "Нюрнберг" в Леверкузен. Попадението за "аспирините" бе на бившия нападател на "Нюрнберг" Щефан Кислинг. Той се разписа в 37-ата мин. от засада, която съдиите не маркираха. Така "Байерн" удължи серията си от поредни победи на 4 и има 30 т.

Останалите резултати: "Фортуна" - "Айнтрахт" 4:0, "Шалке" - "Борусия" (М) 1:1, "Майнц" - "Хановер" 2:1, "Аугсбург" - "Фрайбург" 1:1, "Гройгер Фюрт" - "Щутгарт" 0:1, "Хофенхайм" - "Вердер" снощи, "Волфсбург" - "Вердер" снощи.
608
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД