:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,520
Активни 375
Страници 3,443
За един ден 1,302,066

Контузия на Брайънт стресна "ЛА Лейкърс"

Устремилият се към участие в плейофите на НБА "Лос Анжелис Лейкърс" получи сериозен удар по амбициите си, след като звездата на тима Кобе Брайънт се контузи. Миналата нощ 34-годишният гард изкълчи левия си глезен в опит да спаси отбора от поражение като гост на "Атланта Хоукс" в мач от редовния сезон. Три секунди преди края Кобе пробва изстрел от ъгъла на игрището, но бе атакуван агресивно от Дантей Джоунс и при приземяването стъпи накриво върху крака на своя противник.

"Преди всичко искам да кажа, че това е много мръсна и опасна игра от негова страна. Съдиите трябва да предпазват нападателите. Не знам колко е тежка контузията, но със сигурност е най-тежката, която съм получавал през последните 16 г.", възмути се Брайънт, на когото лекарите препоръчаха "почивка за неопределено време". Въпреки усилията на своя лидер, който завърши с 31 т., "езерняците" загубиха с 92:96 и се намират на 3-то място в Тихоокеанската дивизия на Запад с баланс 34-32.
610
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД