:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,475
Активни 380
Страници 3,398
За един ден 1,302,066

Венгер обяви, че остава след тъжната победа

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Халфът на "Малага" Иско (вляво) целува клубната емблема, гонен от съотборника си Хесус Гамес, който иска да го поздрави за гола му срещу "Порто". Иско бе героят за своите, той като подаде и за попадението на Роке Санта Крус.
Арсен Венгер ще остане мениджър на "Арсенал" и през следващия сезон. Французинът обяви решението си веднага след отпадането на тима на 1/8-финалите в Шампионската лига. Лондончани спечелиха с 2:0 реванша срещу "Байерн" в Мюнхен, но напред продължава германският отбор заради победата с 3:1 в първия мач и повечето вкарани голове на чужд терен.

"Все още имам желание да съм тук. Имам договор до 2014 г. и съм свикнал да изпълнявам обещанията си", обяви Венгер и така сложи край на спекулациите, че ще премине в "Реал" (М) или "Пари Сен Жермен".

Френският треньор е подложен на силни критики, тъй като елиминирането на отбора в сряда вечер означава, че "Арсенал" вече 8 г. няма да има спечелен трофей. Въпреки това Венгер похвали играчите си: "Бяхме много, много близо до обрата. Жервиньо изпусна добра възможност, а и при едно-две статични положения можехме да се справим по-добре. Важното е, че играчите се раздадоха. Те за пореден път показаха страхотно себераздаване и дух."

Наставникът на "Байерн" Юп Хайнкес резонно не бе доволен въпреки достигането до 1/4-финали. "Излизаме от този мач с насинено око. Все още не сме спечелили нищо. Това бе навременно предупреждение за нас, че трябва да продължим да работим здраво, за да постигнем нашите цели", каза той.

Изненадата поднесе изпадналият в тежка финансова криза "Малага", който отстрани "Порто" след 2:0 в реванша. "Не мислим да спираме дотук. Сега се надявам да се разминем с испанските отбори", каза треньорът Мануел Пелегрини. Колегата му от "Порто" Витор Перейра пък отдаде загубата на червения картон на Стивън Дефур и контузията на Жоао Моутиньо.
680
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД