:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,435
Активни 378
Страници 3,358
За един ден 1,302,066

Хиршер защити Световната купа благодарение на мъглата

За втори пореден ден предвидените състезания от финалите на Световната купа по ски алпийски дисциплини в Ленцерхайде (Швейц) не се проведоха. След отмяната на спусканията за мъже и жени в сряда заради мъгла вчера същата участ имаха и двете състезания в супергигантския слалом.

След дълго забавяне за кратко бе даден старт на мъжката надпревара, но и тя бе прекратена и отменена, когато заради лошата видимост Клаус Крьол падна лошо и се оплете в обезопасителните мрежи край трасето. Австриецът дълго бе обгрижван от парамедиците на пистата, преди да бъде откаран с хеликоптер в болница.

От нестабилното време в Швейцария най-облагодетелстван вчера се оказа друг австриец - Марсел Хиршер, който без каране на практика спечели Световната купа за втора поредна година. Две състезания преди края на сезона лидерът в генералното класиране има 149 т. аванс пред Аксел Лунд Свиндал (Нор), който обаче няма да участва в неделния слалом. Утре е стартът в предпоследната дисциплина - гигантски слалом.
536
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД