:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,507
Активни 374
Страници 3,430
За един ден 1,302,066

"Литекс": Чужди мениджъри онемяха от съдията

СНИМКА: БГНЕС
Николай Бодуров
Във възмущението си от съдийството на Ахмед Ахмед ръководството на "Литекс" реши да пусне списък с мениджърите и скаутите, които били дошли да гледат играчи на ловчанлии срещу "Левски".

"Гостите бяха видимо изумени от съдийските грешки и цялостното поведение на рефера. Те споделиха, че по европейските критерии и още един играч на домакините, освен Де Карвальо, е заслужавал втори жълт картон - за грубо влизане с двата крака срещу Славчев. Като цяло всички недоумяваха защо арбитърът не остави отборите да се надиграват с футболни аргументи на терена, а вместо това се превърна в център на вниманието", коментира техническият секретар на "Литекс" Орландо Морера, който придружавал част от гостите. Сред тях пък били главните скаути на италианските "Ювентус", "Сампдория", "Палермо" и "Лацио", немския "Хамбургер". Повечето от тях дошли за Футболист №1 на 2012 г. Георги Миланов.

В ложите бил и висш шеф на "Динамо" (Загреб), който пък наблюдавал защитника Николай Бодуров. Именно националът отбелязал попадението, което бе отменено от Ахмед Ахмед. "Според мен нямаше никакъв фаул, а съдията явно е видял такъв. Мисля, че техни играчи сами се удариха. Съдията първо каза "Няма гол", после "Гол", после пак "Няма гол". Аз такова нещо не съм виждал, даже не съм и чувал", коментира Бодуров.

Очаквано най-ядосан беше треньорът Христо Стоичков. "Един път му простих на този съдия, втори път няма. Той знае много добре за какво става въпрос. Не може да се подиграва с футболистите. Като не разбира, да стои там, където му е мястото. Червен картон нарисуван на Де Карвальо - не го дава. Дава гола, отменя го. Питайте футболния съюз и кой ги нарежда и дали са задкулисни игрите", възмути се Стоичков. Той обаче най-вероятно също ще бъде наказан заради гневния си изблик на терена срещу Ахмед.
5
1004
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
14 Март 2013 20:55
Хубаво се възмущават от Литекс, ама защо не се възмущаваха, когато ГГ влизаше в съдийските стаи на полувремето да иска обяснения и да дава напътствия?
14 Март 2013 22:30
Ако се наложи, пак ще влиза и не само, но и бой по кратуната. Това е положението с нашето, т.н. съдииство! И управляващите момента "фактори" в бфс
15 Март 2013 09:37
Типично олигофренско изказване в стил ''авджи". Да се върнат Порточановци с пищовите в съдийските стаи,нали?
15 Март 2013 11:32
Ако се наложи, пак ще влиза и не само, но и бой по кратуната

Типично олигофренско изказване в стил ''авджи".

Какво се чудиш, по селата в северозапада открай време си е така
15 Март 2013 13:04
Амед Амед подари победата на себеподобните си - сините рогатковци
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД