:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 484
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Класиката Федерер - Надал на 1/4-финал в Индиън Уелс

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Поставената под №2 Мария Шарапова влага цялата си мощ в удар от бекхенд с две ръце срещу Сара Ерани (Ит) в мач от 1/4-финалите на женския тенис турнир в Индиън Уелс. Рускинята спечели със 7:6 (6), 6:2 и ще спори за място във финала срещу сънародничката си Мария Кириленко, която отстрани Петра Квитова (Чех) с 4:6, 6:4, 6:3.
Роджър Федерер ще се изправи срещу Рафаел Надал в 1/4-финалите на турнира от сериите "Мастърс" по тенис в Индиън Уелс (САЩ, $5,03 млн.). До 29-ото издание на класическия сблъсък между двамата най-големи съперници на корта от началото на XXI век се стигна след 3-сетови победи и на швейцареца, и на испанеца.

На 1/8-финалите Федерер се справи със сънародника си Станислас Вавринка с 6:3, 6:7 (4), 7:5, а Надал обърна Ернестс Гулбис с 4:6, 6:4, 7:5 и спря серията от 13 поредни победи на латвиеца. "След всички проблеми, които имах, успях да се фокусирам върху играта си и да спечеля. Оценявам истински всеки момент и всяка победа", сподели Рафа.

Четвъртфиналът ще е най-ранната фаза, на която Федерер и Надал играят един срещу друг, след първата им среща на 1/16-финалите в Маями през 2004 г. Оттогава двамата са играли помежду си само на 1/2-финал или финал. "Това определено е липса на късмет в жребия ни", пошегува се световният №2 Федерер, който има едва 10 победи срещу 18 за настоящия №5 Надал.
1099
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД