:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,695
Активни 374
Страници 3,618
За един ден 1,302,066

В "Левски" се оправдаха с нарушение преди гола

От "Левски" единодушно заявиха, че е имало отсъдено нарушение преди отмененото попадение на Николай Бодуров и реферът Ахмед Ахмед справедливо не го е зачел.

"Не видях ситуацията, но съдията свири, преди да бъде вкаран голът. Трябва да видим на повторение, но той свири фаул", коментира треньорът Илиан Илиев. Халфът Христо Йовов, който вече бе сменен и беше на резервната скамейка при ситуацията, каза в същия дух: "Съдията отсъди нарушение, преди топката да влезе във вратата. Реалното беше това - имаше отсъдено нарушение и ние изпълнихме фаул." Изпълнителният директор Иво Тонев бе още по-конкретен. "Има фаул за нас, а той дава за тях. И оттам идва тази ситуация. Георги Миланов игра с ръка. На този мач бе много тихо, чуваше се много добре. Той свири, още преди да влезе топката във вратата. Но ситуацията тръгна от грешно решение", обясни Тонев.

От клуба приложиха и запис с твърдението, че тъчреферът не маркира в ситуацията засада на "Литекс", а преди това е пропуснал игра с ръка на Миланов.

Илиев, който се оплака, че отборът му не играе добре заради голямото напрежение, но пък ще може да разчита в неделното домакинство срещу "Монтана" на изтърпелите наказания Станислав Ангелов и Дъстли Мюлдер, но под въпрос за мача остава контузеният Кристовао Рамос.
20
885
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
20
 Видими 
14 Март 2013 20:16
Юношите!
14 Март 2013 20:46
Съдията там е истината към успеха....
14 Март 2013 22:48
Анти, какъв съдия те гони?! Те никога не са били съдийски отбор и тях властта винаги ги е недолюбвала!
14 Март 2013 23:15
В тази кампания лъснахте с цялата си уродлива чорбарщина... Същият ден се игра ваш мач, с интересни перпетии, с много по-интересни съдийски падения, но вие вече си падате само по мачовете на грандовете - Левски, Литекс, Лудогорец...Защото пътувате към нивото си на Чавдар...

Натисни тук

Бян каталун, вместо бян булгар
14 Март 2013 23:22
Коментираме Литекс, Лудогорец, Ботев и Левски, защото първите три в момента играят най-добрият футбол в България, а Левски, защото е клуб, подпиран до такава степен от рефери, държава, БФС, че на всички ни писна.
15 Март 2013 08:33
Драгой би трябвало да ти е , защо не коментираме ЦСКА....А, ако ти е интересно вчера В. Живков е станал дядо...
15 Март 2013 09:27
Писнало им било на аризмите!Като на загробените от вас Ботев и Пирин преди години , или на върволицата чакащи неизплатени заплати служители , футболисти , треньори , доктори , хотелиери и ресторантьори и пр.?Ами пискайте си , надувайте вувузелите мощно , доктор Съмтайм , другарите ГА и Домусов ви показват нагледно как стават нещата , па току виж синьото БФС пак осигури евролиценза.
15 Март 2013 10:51
Анти и ти като Цанев и всички останали червени фенове. За мъртвите или добро или нищо. Разбрани сте
Лайсната и тук цепи виртмрака. Прави се "надпартиен'. Коментирал Лудогорец, Литекс и Ботев Пловдив щото играли най-добрия футбол и покрай тях "държавния" Левски който им се пречка.
Ало, Лайсна колкото вчера някой ти повярва, че било добре, че Спас Делев не вкарал накрая заради очевадната засада, толкова и сега. Море, както само ти го умееш СД да беше вкарал как от 99 дерета вода докарваше, че този гол е най-чистият откак го има футбола.
Отдавна сте ми ясни сите. Остин по-отскоро. На него от няколко месеца му падна маската. След мача на Бирената с Лудогорец когато домакините бяха прецакани и косвено "пострада" и Левски. Кеф, та кеф.
При вас водеща е омразата към Левски. Любовта към ужким клуба на сърцето ви е парлама.
Кой разбрал-разбрал
15 Март 2013 11:23
Докич отново пише глупости, така както само той може. Обичаме си клуба, но напоследък имаме сериозни проблеми и сме разколебани. Това е истината!

Колкото до държавния клуб, да не ви харесваме по много причини, които съм посочвал нееднократно. Лудогорец Литекс, Ботев, Локо и т.н. също са наши противници, но отношението ни към тях е съвсем различно, либерално, просто защото са нормални клубове, не като Левски.


Не съм забелязвал, когато ЦСКА е подпиран от реферите, да отричаме. Но напоследък това с подпирането на ЦСКА се случва все по-рядко. Напротив - напоследък дори по-често сме прецаквани от реферите.
15 Март 2013 12:13
И нека разколебаването помогне на святото дело на гърнетата. Този път интересите ни тотално се препокриват. Харизмата в аматьорския футбол. Нищо против. Не им се пречкайте на Гърнето и Праховеца, лягайте и ставайте с Левски до сбъдването на мечтата на няколко поколения античорбари.
Лайсна, желязна логика извади, няма що.
15 Март 2013 12:18
Тук не става въпрос за желязна логика, Докич. А за чуство, усещане. Да, разколебани сме заради гърнетата, но това съвсем не означава, че любовта към ЦСКА е намаляла.
15 Март 2013 12:25
Докич, привет!
Не разбра ли, че този страхлив треньор никакви юноши няма да наложи в състава
15 Март 2013 13:07
Енгелс, здрасти! Ами и аз като онзи римски сенатор който каквото и да е темата винаги завършвал речите с неизменното: "И все пак смятам, че Картаген трябва да бъде разрушен". Чакаме и се надяваме.
Лайсна, много извратена представа имаш за "любовта". Повтарям, нищо против.
15 Март 2013 14:21
Докич, преди време бяхте подхванали масово да хулите Батков....и какво стана? Дреме му на агента Тара за вашето мнение.
левски е мразен от всички - факт.
15 Март 2013 14:33
И от тебе ли,Анти?
15 Март 2013 14:34
Анти, жокер. Левски е единственият отбор в професионалния футбол който има положителен баланс срещу всички останали. Кой разбрал-разбрал.
А това че и ти си съгласен гърнетата да си свършат докрай мисията ми допълват оптимизма. Останалото е въпрос на технологично време.
15 Март 2013 14:47
Свинарят, вие обичате ли боклукчиите
15 Март 2013 17:13
Докич, стига дразги, нямам нерви да коментирам гърнетата.
Я вииж какво добарах: Натисни тук
Какво светло бъдеще ви чака, само да се не разглезят звездите ви с такива заплати

Твирем, обичам левски само когато пада....оправя ми настроението моментално
15 Март 2013 18:15
Анти, една работа ако не става с пари, става с много пари. Въпросът на въпросите, архиважно е, да цитирам бащата на СССР , отде ще ги докопаме.
15 Март 2013 18:16
Виейра счупи гредата на ст. Лазур
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД