:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Мирър": Бербатов иска трансфер през януари

Димитър Бербатов е решен да напусне "Фулъм" през зимния трансферен период, съобщи в. "Мирър". Нападателят е разочарован от катастрофалните резултати и игра на отбора, а е и обиден от непрестанните критики към него. Последно българинът бе посочен като основен виновник за слабото представяне на "Фулъм" от бившите футболисти на отбора Дани Мърфи и Родни Марш.

"Обикновено не коментирам спекулации и не знам какво ще се случи през януари, но това, което мога да потвърдя, е, че Бербатов не се чувства добре във "Фулъм". Бербатов ще се опита да си намери друг отбор. Не мога да коментирам каквото и да било, още е рано да се говори за неговото бъдеще, но приоритетът е да намерим разрешение в Англия", бе коментарът пред PA Sport на Емил Данчев, мениджър на футболиста.

От началото на сезона Бербатов има само 1 гол в английската Висша лига, а "Фулъм" е в зоната на изпадащите. Най-силен интерес към българина към момента проявява турският "Трабзонспор".

865
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД