:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 380
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Младенов върна вратаря М`Боли в групата на ЦСКА

Вратарят Райс М`Боли попадна в групата на ЦСКА за първи път от доста време и замина с тима за днешното гостуване срещу "Ботев" (Пд). Той няма записан официален мач за "червените" от началото на сезона, като дори е изявил желание да бъде продаден, но към момента му е отказано. Очаква се днес в Пловдив като титуляр на вратата отново да излезе чехът Томаш Черни.

За сметка на М`Боли извън състава остана Стоян Колев, отпаднаха още бразилецът Ревсон, македонският нападател Християн Кировски и контузеният португалец Бруно Морейра. След изтърпяно наказание се завръща Брайън Хауърд.
4
918
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
05 Декември 2013 14:36
Доста измислена дузпа, но като цяло слаб ЦСКА.Мудно и шаблонно развиване на атаките, доколкото ги има
05 Декември 2013 15:32
Тошко Янчев, който очевидно вече не е за сериозен футбол /само Стойча не го разбира май/ си покри засадата като момченце и вместо ЦСКА да води получи гол!Черни също има сериозна вина
05 Декември 2013 16:08
Дузпата бе майсторски направена от Цветков, усети контакта и артистично се срути на земята. Не заслужавахме да спечелим, най-справедливият резултат бе равенство. Уви, пак загубихме. Гредата на Марсиньо бе 6-7-ма за сезона. Реферът трябваше да изгони статиста Фо Поре, който е главен виновник, плюс Янчев, за втория гол.
05 Декември 2013 17:25
Мисля, че ЦСКА може да си позволи да мине на икономичен режим. Ние силен отбор в момента не можем да направим - няма пари. А да оставаме в "А" група да ни бие кой как ни хване, няма смисъл. Така и така трудно можем да влезем в тройката, в най-добрият случай да сме в златната среда. Най-добре е да се потопим за година - две в "Б" група, където на спокойствие да постегнем къщичката, а после да става каквото ще да става.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД