:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 366
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Танка: Пулев не е интелигентен боксьор

Офертата за боя с него не е добра, но ще го сритам, закани се бахамският боксьор
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Високият едва 180 см Шърман Уилямс-Танка (вляво) понася тежък удар от финландеца Роберт Хелениус по време на боя им на 11 ноември 2012 г. в Хелзинки (Фин). Тогава Бахамецът загуби по точки, след това претърпя още едно поражение - от Джералд Уошингтън (САЩ) на 8 юли 2013 г., и победи Ърл Ладсън (САЩ) на 22 ноември.
Бахамският боксьор в супертежка категория Шърман Уилямс, подвизаващ се под бойното име Танка, се закани смело на Кубрат Пулев, с когото ще се бие на 14 декември в Нойбранденбург (Гер). Срещата на практика запълва програмата на българина, но и бе обявена като последна пресявка и победителят в нея вече наистина ще получи правото да се бие с Владимир Кличко (Укр) за световната титла на Международната боксова федерация (IBF).

"Няма проблем за мен, ще сритам задника на Пулев. Той е голямо момче, но не е интелигентен боксьор - твърди 41-годишният Уилямс пред bgsport.bg. - Аз имам много опит и смятам, че ще го нокаутирам. Стратегията ми е да върна Пулев в училище за първите 2 или 4 рунда, а след това ще използвам специалния си удар, който показах срещу Ивендър Холифийлд. Ще го нокаутирам в 5-ия или 6-ия рунд."

Танка има 51 двубоя на профиринга, в които е допуснал 13 загуби, докато българинът е непобеден в 18-те си срещи.

"Ако смята, че да се бие с мен е лесно, значи е напълно луд. Ще се бия с него в Германия, в България, дори на Бахамите. Ще ида в Германия, ще му сритам задника и ще го нокаутирам за 6 рунда, а после ще заема позицията му за мач с Владимир Кличко. Подготовката ми е добра, спарингът ми беше страхотен, чувствам се много добре и нямам търпение да се бия с Пулев - закани се още бахамецът, който живее във Флорида. - Тръгвам от Маями на 11-и, ще съм в Германия на 12-и, а боят е на 14-и. Това е трик от промоутъра да помогне на Пулев. Но все пак ще го нокаутирам. Ще отида като черен завоевател и ще му поднеса специална изненада. Финансовата оферта не е добра. Единственото добро нещо е да нокаутирам Пулев и да взема мача с Владимир."
1
1241
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Декември 2013 12:58
Тоя яко го тресе шубето
Не е лошо да бъде разследван защо използва думата "черен"-расист такъв.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД