:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 258
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Черно море" сложи край на серията на "Лудогорец"

Варненци успяха да стигнат до 1:1 в Разград
СНИМКА: БГНЕС
Георги Иванов
"Черно море" продължава със силното си представяне. След като в миналия кръг варненци победиха с 2:1 "Левски", сега успяха да спрат серията от 6 поредни победи на "Лудогорец" в А група. Мачът в Разград завърши 1:1, като домакините успяха да изравнят едва 17 минути преди края.

"Черно море" поведе с попадение на Бакари в 35-ата мин. Нападателят бе изведен зад защитата на "Лудогорец" и успя да вкара, въпреки опитите на Ешпиньо и вратаря Владислав Стоянов да му попречат. Преди този гол гостите имаха претенции и за дузпа заради задържане на Бергонци от Марселиньо, но реферът Калин Людмилов не отсъди нарушение.

Голът притесни донякъде играчите на "Лудогорец", които владееха топката през по-голямата част от мача, но трудно стигаха до голови положения. Все пак в 73-тата мин. Козмин Коци засече центриране от корнер и изравни резултата. В последните минути двата тима си размениха по едно положение - първо Върджил Мисиджан би неточно край вратата на "Черно море", а след това Георги Илиев стреля във вратаря на домакините.

"Добре се бяхме подготвили, но съперникът ни изненада с този гол - призна треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев. - Като цяло ни липсваше скоростта, която показахме в последните мачове. Въпреки това съм доволен от футболистите, тъй като през целия мач диктувахме нещата на терена. Няма да правим трагедии от този резултат, до края на първенството остават още много мачове."

Наставникът на "Черно море" Георги Иванов пък изрази съжаление, че тимът му не се е възползвал от това, че води в резултата. "Имахме възможност да спечелим, но не използвахме шансовете си. "Лудогорец" е много силен отбор и беше нормално на моменти да се приберем в своята половина", каза Гонзо.
736
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД