:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 316
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Барчовски е горд след третата загуба на "Рилецо"

"Рилски спортист" изигра един от най-добрите си двубои от началото на баскетболния сезон, но въпреки това самоковци регистрираха трето поражение в гр. Н на турнира "Еврочалъндж" - 76:78 у дома срещу "Шолнок" (Унг). Домакините допуснаха решителния кош в последните секунди, след като малко преди това бяха изравнили с тройка на Дарин Иванов.

"Въпреки всичко аз съм горд с отбора, защото играхме добре - заяви треньорът на "Рилецо" Росен Барчовски. - Казвал съм и преди: който разбира от баскетбол, ще има търпение, а другите - нека си говорят. Играхме срещу един изключително опитен отбор, който редовно участва в европейските турнири, а ние правим дебют този сезон. Сигурен съм, че хубавите моменти тепърва предстоят."

Иванов завърши двубоя с 5 успешни стрелби за 3 т. от 8 опита и завърши първи по резултатност в българския тим с общо 20 т. Върнън Тейлър добави 18 т., а Шон Барнет и Остин Калхун - по 13. "Накрая просто липсата на шанс ни лиши от победата. Трябват ни две победи, за да запазим шансовете и ще направим всичко, за да спечелим в тези мачове", заяви Иванов.

С 5 т. "Рилски спортист" (1-3) е на предпоследното 3-то място в групата, а до края на борбата на тима предстоят гостувания срещу лидера "Шолнок" (3-1) на 10 декември и срещу последния "Муреш" (1-2) на 17 декември.
654
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД