:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Депутатите върнаха на прокуратурата



сделката с бившето военно летище Божурище. Около това се обединиха членовете на временната комисия по случая, докато обсъждаха доклада си. Летището бе заменено за 106 апартамента от правителството на Симеон Сакскобургготски през 2005 г. Сделката се натъкна на редица препятствия - първо бе спряна временно от военноокръжна прокуратура, а през 2010 г. бившият културен министър Вежди Рашидов обяви аеропорта за паметник от национално значение. Шефът на комисията в НС Петър Мутафчиев (БСП) обясни, че са констатирани несъответствия между решението на кабинета "Сакскобургготски" за заменката и последвалото изпълнение. Затова и докладът ще бъде предаден на държавното обвинение. "Атака" обяви доклада за прекалено мек и отново поискаха в него да влязат крути мерки като разваляне на сделката.



Ваньо Танов предупредил бившия шеф



на Инспектората на митниците Спас Шопов да внимава да не "натисне" приятел на експремиера Бойко Борисов. Това обяви самият Шопов пред депутатите от временната комисия в НС. "Събрахме предварителна информация, установихме, че не виждаме нарушения на мобилната група (извършила проверка в пивоварната "Леденика" на покойния Михаил Михов, бел. авт.). В удобен момент разговарях с г-н Танов и той ми каза: "Шопов, внимавай какви хора предлагаш за наказание, да не попаднеш на някой, който е приятел на премиера, тогава и двамата ще си ходим", допълни той. Танов му казал още, че когато си плащат, богатите не желаят да бъдат притеснявани. "Премиерът и генералът жестоко ме намачкаха за тази (на пивоварната) проверка", обобщава Шопов.
1877
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД