:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,928
Активни 433
Страници 3,851
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

А група

24-ти кръг: "Пирин" (ГД) - "Черно море" 1:0 (С. Александров 69-авт)

Събота, 14 ч.: "Любимец" - "Локо" (Пд) (съдия Ст. Ставров) (по NEWS7), "Локо" (Сф) - "Нефтохимик" (Т. Тасков); От 16.15 ч.: "Левски" - "Славия" (Ал. Костадинов) (по TV7); Неделя, 14 ч.: "Ботев" (Пд) - "Лудогорец" (Н. Йорданов) (по TV7); От 16.15 ч.: "Литекс" - "Берое" (Ив. Стоянов) (по NEWS7); Понеделник, 17.30 ч.: "Черноморец-Бургас" - ЦСКА (Н. Попов) (по TV7).



Треньорът

на "Черноморец-Бургас" Димитър Димитров заяви, че невъзстановените от травми Бранимир Костадинов и Жереми Манзоро ще пропуснат домакинството срещу ЦСКА в понеделник. Вратарят Янко Георгиев пък е преминал в "Мастер" (Бс). "През зимата отново имахме голямо текучество. Много футболисти ни напуснаха по различни причини, много нови дойдоха. Не успяхме да подсилим някои позиции", заяви още Димитров.



"Любимец"

подписа договор с бившия младежки национал Росен Колев. Той идва като свободен агент, след като бе освободен от "Черно море", и не успя да си намери отбор в чужбина. "Любимец" преговаря и с нападателя Рангел Абушев, който е без отбор, след като през септември м.г. напусна ЦСКА.



29 боксьори

ще представят България на 65-ия боксов турнир за Купа "Странджа", който ще се проведе от 26 февруари до 1 март в тренировъчната зала на "Арена Армеец София". Над 350 състезатели са пожелали да участват, но право са получили 133 мъже и 34 жени от 22 държави. Главният треньор на националните отбори Михайл Таков изрази амбиция да имаме шампион във всяка категория. Това ще бъде последното участие в "Странджата" за Тервел Пулев и Александър Александров, които от лятото ще се състезават в професионалните серии на АИБА.



"Левски"

се класира за финалната четворка за Купата на България по баскетбол при жените, след като спечели и втория си мач срещу "Берое" - със 78:68 в София. Съперник на "Левски" в 1/2-финала ще бъде "Хасково 2012", а другата двойка е "Дунав 8806" - "Монтана 2003". Финалният турнир ще се проведе на 7 и 8 март във Велико Търново.
884
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД