:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 161
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Швеция

спечели бронзовите медали в мъжкия турнир по кърлинг след победа с 6:4 над състава на Китай след допълнителен 11-и енд. Любопитно е, че това е първо отличие за скандинавците при мъжете от първата зимна олимпиада - в Шамони `24. Тогава кърлингът е демонстративен спорт, като титлата печели четворката на Великобритания, сребро получават двата състава на Швеция, а бронз - четвъртият участник, тимът на Франция. След като през 1998 г. кърлингът влиза официално в олимпийската програма, МОК обявява медалите от 1924 за официални.



Хокеистите

от тима на Австрия Томас Венк, Михаел Грабнер и Михаел Рафл се извиниха официално за нарушаване на дисциплината. След победата над Норвегия с 3:1 в груповата фаза тримата отишли в австрийската къща в Сочи и пийнали порядъчно. Два дни по-късно тимът падна с 0:4 от Словения. Тримата хокеисти излязоха със специална декларация, в която казват, че са осъзнали грешката си и искат прошка от съотборниците и феновете.



Единственият

български сноубордист при мъжете в Сочи - Радослав Янков, се оправи от настинката, която го мъчеше в последните дни. Вчера той направи тренировка по модела на слаломното трасе, по което днес от 7.15 ч. българско време започва състезанието в паралелния слалом. В предишното си участие в Сочи - в паралелния гигантски слалом, Янков отпадна в квалификациите и остана 25-и в крайното класиране.
751
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД