:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,908
Активни 430
Страници 3,831
За един ден 1,302,066

"Черно море" загуби от опашкаря в Гоце Делчев

Последният в класирането на А група - "Пирин" (Гоце Делчев), победи с 1:0 като домакин "Черно море" в първия мач от 24-тия кръг. Единственото попадение всъщност бе автогол на защитника на варненци Сашо Александров в 69-ата мин., който при опит да изчисти топката я вкара във вратата си.

Пропуски за "Черно море" направиха Еденилсон Бергонси, Кирил Котев и Бакари. Загубата поставя под напрежение отбора за мястото му в първата седмица за втория етап от първенството. Варненци са с 40 т. и ще останат 8-и, ако не спечелят 3 точки от домакинството срещу "Литекс" и гостуването срещу "Любимец", ако в същото време "Берое" (33 т.) победи и в трите си мача.

"Закономерно "Пирин" победи. Не бяхме агресивни в единоборствата и в останалите физически компоненти на играта. Когато имахме топката, никой не беше сигурен с нея. Направихме много брак в действията си, когато владеехме топката, бяхме бавни и тромави. Няма какво да правим, това са футболистите, с които разполагаме. И да искаме - няма други", каза треньорът на "Черно море" Георги Иванов.

"Много трудно можем да се спасим от изпадане, но ще направим всичко възможно най-вече да върнем публиката на стадиона", коментира пък наставникът на "Пирин" Йордан Боздански.
1
891
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
22 Февруари 2014 10:30
Браво бе Гонзо! Коефициента къв беше? Батковата зараза да не те е покварила?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД