:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,891
Активни 423
Страници 3,814
За един ден 1,302,066

Скиорът Чонгаров ще е знаменосец на закриването

Скиорът алпиец Никола Чонгаров ще е знаменосец на българската делегация по време на церемонията по закриване на игрите в Сочи, което е насрочено за неделя от 18 ч. наше време. Намерението на БОК бе да ангажира за това Александра Жекова, но сноубордистката се прибра в България след 5-ото си място в сноубордкроса.

При избора на Чонгаров е натежал фактът, че след Жекова той е българският спортист с най-предно индивидуално класиране на игрите - 18-о място в суперкомбинацията. На същата позиция, но като дует, се наредиха ски бегачите Андрей Гридин и Веселин Цинзов в отборния спринт.

На церемонията по закриване ще присъства и държавният глава Росен Плевнелиев, потвърдиха вчера от президентството. Той ще пристигне в Сочи днес около 16 ч. местно време. По програма трябва да отиде на щафетното състезание на 4 х 7,5 км в мъжкия биатлон, което е от 18,30 ч. В надпреварата ще участва и български квартет биатлонисти, в който вчера треньорът Фъртунов размени участниците на втори и трети пост. Така те ще са съответно Михаил Клечеров, Иван Златев, Владимир Илиев и Красимир Анев.

В съботната вечер пък Плевнелиев ще отиде на галаспектакъла на призьорите от фигурното пързаляне. В неделя от 11 ч. местно време той ще се види и с българските олимпийци в хотел "Поляна", където бе и срещата им с премиера Орешарски преди олимпиадата.
926
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД