:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,781
Активни 404
Страници 3,704
За един ден 1,302,066

В "Лудогорец" вече приемат успехите като нещо нормално

Свикнахме да играем добре в Европа, коментира треньорът Стоев
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Кулминацията от серията отлични изяви на вратаря на "Лудогорец" Владислав Стоянов беше спасената от него дузпа, бита от бразилския халф на "Лацио" Фелипе Андерсон (вдясно).
Треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев прие успеха с 1:0 над "Лацио" в първия 1/16-финал от Лига Европа, без да изразява емоции. Според специалиста тимът му е свикнал да играе успешно в Европа. Той предупреди, че изходът от срещата не е решен, тъй като следващата седмица предстои реванш в София.

"Хубаво е, че удържахме, показахме характер, не се пречупихме, което е важното в такива мачове - заяви спокойно Стоев. - Знаехме каква тактика ще избере съперникът, така че не бяхме изненадани. Успяхме да спрем устрема на играчите на "Лацио", но по-важното бе ние как ще изглеждаме. Затова се радвам, че успявахме да контролираме нещата на терена. В победата ни няма нищо случайно или епизодично, но нека не се успокояваме, тъй като има още един мач."

Треньорът обясни, че капитанът на тима Светослав Дяков се чувства много зле, след като първо изпусна дузпа, а след почивката получи червен картон и ще пропусне реванша след седмица. Стоев уточни, че Златински и Дяков изпълняват дузпите в тима и в случая капитанът на тима е поел отговорността.

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев също окуражи национала, като му пожела по-бързо да се съвземе от шока. Бизнесменът бе категоричен, че с помощта на съотборниците си Дяков съвсем скоро ще излезе от тежкото състояние, в което е изпаднал.

"Щастлив съм от победата, но най-много ме радва, че спечелихме заради феновете - каза още Домусчиев. - Преди мача срещнах голяма част от тях в парка и видях, че са щастливи, а по време на срещата ни подкрепяха докрай. Надявам се, че и на реванша ще имаме подкрепа на публиката. Въпреки днешния успех, смятам, че шансовете остават 50 на 50. "Лацио" е голям клуб с над сто милиона бюджет."
979
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД