:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 491
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Приятелят на братята Куаши ще бъде върнат във Франция веднага

СНИМКА: БГНЕС
В решението на съда пише, че няма нито една предпоставка да откаже предаването на Фриц Жоли Жоашен на Франция, съобщи "Дарик".
Французинът Фриц Жоли Жоашен ще бъде предаден на Франция, за да бъде съден за тероризъм. Това реши Хасковският окръжен съд вчера, съобщи БГНЕС. Решението е окончателно, тъй като Жоашен е подписал, че е съгласен да бъде върнат. Екстрадирането трябва да стане по най-бързия начин.

Приятелят на братята Куаши, които избиха редакцията на парижкото списание "Шарли ебдо" в началото на месеца, няма да може да бъде съден за отвличане на 3-годишното си дете, тъй като българският съд отказа да го върне на Франция по това обвинение. Той обаче ще бъде съден за участие в организирана престъпна група за подготовка на терористични актове.

Пред съда Жоашен разказа, че се познава с братята Куаши повече от 10 години. Заедно играeли футбол, но той не предполагал с какво се занимават. Поддържал с тях отношения в качеството на бизнесмен, тъй като се занимавал със строителство и с продажба на спортни дрехи. Французинът твърди, че не знаел нищо за подготвяния атентат.

29-годишният Жоашен, който е от хаитянски произход, бе задържан на ГКПП "Капитан Андреево" на 1 януари 2015 г. въз основа на европейска заповед за арест. По-късно бе изпратена още една.





1054
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД