:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,052
Активни 385
Страници 2,975
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ваня Стамболова

стана шампион на България в бягането на 400 м с препятствия. По време на държавното първенство в НСА "Васил Левски" в София състезателката на "Костенец" финишира за 58,99 сек. На второ място остана Ива Димова (КЛАСА) с резултат 59,69 сек., а бронза взе Теодора Коларова ("Костенец") с 1:00,72 мин. В скока на дължина за мъже триумфира Денис Ерадири (ЦСКА) с опит от 8,01 м, а негови подгласници са Даниел Анков ("Плевен 2014") със 7,40 и Даниел Добрев ("Сливен") със 7,34. В тласкането на гюле златни медали спечелиха Георги Иванов с 20,00 м и Радослава Мавродиева със 17,78 м.



България

приключи участието си на eвропейското първенство по снукър в Чехия. Последната ни представителка Николета Николова отпадна на 1/8-финал след 1:3 фрейма срещу Яна Шут (Блрс).



Световният

шампион по снукър Стъюрт Бингам и финалистът Шон Мърфи ще повторят сблъсъка си от мача за титлата в шефилдския театър "Крусибъл" през май в три демонстративни двубоя - в София (17 юли), Бургас (18 юли) и Созопол (19 юли). Билетите за шоу срещите са с цени от 20 до 100 лв. и вече може да се закупят в мрежата на Eventim.bg.



Бейзболът

и софтболът са с най-големи шансове да бъдат включени в програмата на летните олимпийски игри в Токио '20, стана ясно след публикуването на списъка с общо 26 спорта, кандидатстващи пред организационния комитет. Сред претендентите са още скуош, ушу, карате, сумо, билярд, американски футбол, корфбол, сърф, водни ски. На 22 юни ще бъде обявен отсят списък с финалисти, които да направят свои презентации.
893
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД