:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,004,905
Активни 369
Страници 2,828
За един ден 1,302,066

Шампионът на Холандия иска крило на "Лудогорец"

СНИМКА: БГНЕС
Върджил Мисиджан
Шампионът на Холандия - ПСВ "Айндховен", е изпратил оферта за атакуващия халф на "Лудогорец" Върджил Мисиджан, съобщава Soccernews.nl. Пред изданието спортно-техническият директор на клуба Марсел Брандс признава за интерес към 21-годишния футболист от българския тим. В ПСВ търсят заместник на трайно контузения Флориан Жозефзоон и са се насочили към Мисиджан, който преди "Лудогорец" игра във "Вилем II".

В същото време медиите в Италия съобщават, че "Интер" е на път да се откаже от защитника на разградчани Георги Терзиев, тъй като от ръководството на българския шампион са поискали 10 млн. евро. Според Tutto Mercato, ако в "Лудогорец" не намалят исканията си, то до трансфер няма да се стигне. Българският клуб обаче е на път да реализира друга сделка, като продаде Жуниор Кайсара на "Шалке". Според един от сайтовете, публикуващи новини за тима от Гелзенкирхен, двата клуба са се споразумели и "Лудогорец" ще получи 6 млн. евро за бразилския защитник.

Очаква се последната дума за трансферите от "Лудогорец" навън да има новият треньор на тима, който ще стане ясен в близките дни. Собственикът на клуба Кирил Домусчиев отказа да разкрие подробности, като посочи единствено, че човекът, на когото са се спрели в Разград, е със сериозна футболна визитка.

Бизнесменът допълни, че е готов да подкрепи евентуално сливане между "Литекс" и ЦСКА, но само при условие, че има законова възможност за подобно нещо. Домусчиев разкри, че едва ли ще има заседание на Изпълкома в понеделник, така че разрешаването на казуса засега се отлага във времето.



1049
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД