:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

108 са свободните места



за лекари в столичната Спешна помощ, съобщи директорът на центъра Георги Гелев пред Zdrave.net. Вакантните места за медицински сестри са 17, а работещите в центъра медици са 130. Наплив от желаещи няма, въпреки че МЗ увеличи възнагражденията. В момента млад лекар без опит започва работа при заплата от 1260 лв. Възнаграждението на спешен медик с повече от година стаж е 1370 лв., а за тези с две специалности 1500 лв. Завеждащият работна смяна в центъра се разписва на 1650 лв. месечно, показват данни на центъра.



Едва пет нарушения



са открити при 229 проверки за спазване на забраната за тютюнопушене в Пловдив, съобщи "Фокус". Регионалната здравна инспекция е проверила 84 заведения за обществено хранене, 95 закрити и 24 открити обществени места, 24 детски и учебни заведения и 2 обекта за продажба на оптика. Здравните инспектори са издали три предписания и са съставили два акта за нарушения. През последната седмица е постъпила една жалба за нарушение.
1015
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД